2821
2789
عنوان

خانم ها میخوام برای دو نفر قرمه سبزی بزارم بلد نیستم اولین باره

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 66 پست
هرکی از یه روش درست میکنهمن اول گوشت و با پیاز و ادویه حسابی تفت میدمسبزی هم ک جدا سرخ میکنم بعد ب گ ...

عزیز دلم چقدر  ربع بریزم بعد که اینارو انجام دادم چقدر رو شعله کم بمونه

گوشتم ۸ تیکه درشته پس لوبیا رو اول کار بریزم میپزه عزیزم؟سبزی رو زیاد سرخ کنم عب نداره؟رب چقدر

اره میپزه

سبزی هرچی بیشتر سرخ شه خوش رنگ و لعاب تر میشه خورشتت

رب هم بعضیا کلا نمیریزن ولی من در حد یه قاشق سرخالی میزنم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوگل سرچ کن.. هر غذایی میخوای بهت دستور میده.اول پیاز و‌گوشت رو تفت بده بعد سبزی تفت داده رو اضافه ک ...

عزیزدلم چند ساعته بزارم لوبیا بخیسه بعد ریختم تو غذا چند ساعت با شعله کم میپزه؟

لوبیا رو خیس میکنم 

سبزی و پیاز و گوشت رو که تفت دادمخوب آب لوبیا رو هم میریزم بیرون اضافه میکنم و داخل زودپز میزارم بپزه بعد 20 دقیقه سر زود پز رو باز میکنم میزارم با شعله کم بجوشه جا بیفته یه ربع آخر هم پودر عمانی و آب لیمو و شنبلیله خشک رو که تفت دادم اضافه میکنم

وای یاد خودم افتادم تازه ازدواج کرده بودم هیچی بلد نبودم هیچی بخدا .فقط ماکارونی بلد بودم .

وقتایی که از طایفه خودم مهمون میومد زندادلشم میومد میپخت.

وقتایی هم از طایفه شوهر .جاریم میومد میپخت 😂😂

اول اینکه پیاز رو ریز خورد کن تفت بده یه پیاز کوجولو کافیه بعد گوشتارو میریزی تفت میدی یکم زرد چوپه هم میریزی یکم که  نرم شدن گوشتا (نزار کامل سرخ شه چون سفت میشه) یه قاشق رب گوچه و یه قاشق رب انار ملس میریزی اب ولرم میریزی تو خورشت .... بعد حدود یه نیم ساعت که قل خورد سبزیاییکه کامل سرخ شدنو میزیزی توی خورشتت نمک نمیزیزی ها اخر سر که گوشتت سفت نشه اگه لوبیارو تمایل داشتی همون اول اگه نپخته با گوشت بریز اگه نه که نیم ساعت بعد اینکه سبزیم ریختی میریزی لوبیا حتما قرمز باشه که خوشمزه هست بعد از حدود یکساعت مونده خاموشش کنی لیمو عمانی چهار تا بریز داخلش اخر سرم نمکو میزنی اگه دیدی تلخ شد شور شد یه قاشق نوشابه بریز😂😂 ولی درکل رب انار خیلی ملسش میکنه اگه ادویه گلپر داری یه ذره بریز حتماااا هم اگه شنبلیله خشک داری یک قاشق غذا خوری ب زی معرکه میشه 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
عزیز دلم چقدر ربع بریزم بعد که اینارو انجام دادم چقدر رو شعله کم بمونه

اول زیرشو زیاد کن ک بجوشه بعد دیگه کمش کن تا زمانی ک گوشت و لوبیا حسابی بپزه باید بمونه

اگه توقابلمه درست میکنی خب قاعدتا طول میکشه پنج ساعت اینا

ولی زودپز سریع اماده میشه اما من غذای زودپزی رو قبول ندارم

سبزی هارم ک میگم ۳قسمت کن 

ی قسمتشو بریز توش،اتفاقا قورمه سبزی هرچی سبزیش زیاد نباشه اصولی تر و خوشمزه تره

اخرم ک لیمو امانی رو اضافه کن و نمک

این خنده ها چی بود خ اهر😂😂😂😂

یاد 😂😂خودم افتادم وقتی تازه عروسی کردم بلد نبودم ذوق کردم برات ولی خدایی من ار خودت تعریف نباشه قورمه هام معروفن همه میگن خیلی خوشمزه هست

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
اول زیرشو زیاد کن ک بجوشه بعد دیگه کمش کن تا زمانی ک گوشت و لوبیا حسابی بپزه باید بمونهاگه توقابلمه ...

چشم آلبالو جون حتما همین کارو میکنم میترسم زود پز بترکه با اینکه برقیه

عزیزدلم چند ساعته بزارم لوبیا بخیسه بعد ریختم تو غذا چند ساعت با شعله کم میپزه؟

من معمولا سه ساعت و نیم تا چهارساعت میذارم با شعله کم جا بیفته. بعد از سه ساعت دیگه وقتی هم میزنی و غلظت و چاشنی رو تست میکنی متوجه میشی باید خاموش کنی یانه

یاد 😂😂خودم افتادم وقتی تازه عروسی کردم بلد نبودم ذوق کردم برات ولی خدایی من ار خودت تعریف نباشه قو ...

فدات بشم منم یه دستپختی دارم اصلا معرکه ولی مامانم هیچ وقت نزاشت قورمه بپزم برا همین بلد نیستم 

آخه یادش بخیر سره حاصری میخوردیم