2777
2789

یه ساله ازدواج کرده ام این روزا هم بچه ام به دنیا میاد

تا حالا هیچ مراسمی تو این یه سال نداشتم

بعد تولد بچه قراره یه هفته خونه مامانم بمونم بعدش بیام خونه خودمون

حالا اگه تو این چند روز کسی پیش بچه اومد و به من پول داد باید تو مراسمات طرف برم اخه طرف حاضر نشده یه بار به خونه خودم بیام

یا اگه کلا پیش بچه کسی نیومد دیگه تو‌مراسماتش نرم؟

فقط ببینم کی پیش بچه اومد تا تو مراسمش شرکت کنم؟

اصلا نمیدونم چیکار کنم

میترسم تو اون هفت روز که پیش مامانم هستم کسی پول بیاره مامانم واسه خودش برداره طرف بعدن از من انتظار داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووووو به کجاها فکر میکنی

ولش کن

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

وا مامانت برا خودش برداره؟امکان نداره.

معمولا رسمه میان دیدن زایو معمولا هم کمپوت و گل و ابمیوه میارن. طبق رسومات یا شب ۶ یا شب ۱۰ نوزاد یا خودتون جشن میگیرین یا بقیه میان و کادو میارن چشم روشنی میدن.

به‌خودت میدن پولو که نگه دار ، بعد اینکه هر کی اومد پیشت سر زد و کادو داد اگر سن و سال داش و بابت خانواده باباتون اومدن که هیچی ، اگر نه جوون بودن و بابت خودت اومدن که هر وقت اون جوون هم بچه داش جبران کن

وا مامانت برا خودش برداره؟امکان نداره.معمولا رسمه میان دیدن زایو معمولا هم کمپوت و گل و ابمیوه میارن ...

اهان مرسی عزیزم

من نمیخام زنگ بزنم بگم فلان مراسمه بیایین

میخام هرکی دوست داره بیاذ

اون پنج روز که خونه مامانت هستی به هیچ کس نگو که بیان پیشت وقتی رفتی خونت بگو همشون اون موقع بیان یه روز فامیلای خودت یه روز فامیلای شوهرت یه روزم همسایه ها اینطوری هرروز مهمانداری نمیکنی