2777
2789
عنوان

چرا کسی تاپیک من نیومد

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 34 پست

وای دختر تو که خیلی نازی ،معصومیت از چهرت میباره 

چرا فکر میکنی اگه مردی تو زندگیت بهت نزدیک نشده واسه چهرته ،واسه اینکه از چهرت مشخصه دختر پاکی هستی و اهل رابطه های غیر اصولی نیستی 

در مورد خواستگارت واسه همه ممکنه پیش بیاد ،من خودم برا داداشمم که میرفتیم خواستگاری دختره خوشکل و چشم رنگی ،بعد داداشمم میگفت نه چشم رنگی دوس ندارم یه ایرادهایی میگرفت که دلم میخواست بزنم تو سرش ،کلا حال مردا خوش نیست 

من مطمینم اونی که لیاقتت رو داره و خوشبختت میکنه میاد تو زندگیت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دختر تو که خیلی نازی ،معصومیت از چهرت میباره چرا فکر میکنی اگه مردی تو زندگیت بهت نزدیک نشده واس ...

چرا 

من خودم واسطه خواستگاری بقیه ام...

ولی این وسط هیچ کسی به خودم درخواست نداده 

کاشکی همون یه دونه قرار هم نبود هیچ وقت 

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
چرا من خودم واسطه خواستگاری بقیه ام...ولی این وسط هیچ کسی به خودم درخواست نداده کاشکی همون یه دونه ق ...

عمه خودم تا ۲۹ سالگیش هر چی خواستگار براش میومد میرفت الکی  ،اما بلاخره  یه دونه خواستگارش عالی دراومد و ازدواج کرد و خیلی خوشبخته خدا رو شکر 

یکم دیدت رو عوض کن 

راستی اگه خواستی کاری رو صورتت انجام بدی فقط زاویه فک و چونت رو کشیده تر کن وگرنه بقیه ترکیبت عالیه ،اینم واسه حساسبتت گفتم وگرنه بدون تغییر هم خوبی واقعا

عمه خودم تا ۲۹ سالگیش هر چی خواستگار براش میومد میرفت الکی ،اما بلاخره یه دونه خواستگارش عالی دراو ...

تو عکس اصلا مشخص نیست 

من اصلا نمیتونم بپذیرم که خوبم 

ولی فقط قبول دارم اونقدر بد نیستم که جامعه نسبت بهم منتقل میکنه

چهره ام ظریف نیست

بینیم داغونه

ابروهام کج و کولس

چشمام قرینه نیست

بعدشم صورتم گرده 

دیگه کی این روزا دنبال گردی هست؟

قدم کوتاهه

موهام کم پشت ، اونقدر ریزش مو دارم که خدا میدونه

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی