2777
2789
عنوان

چرا حذف تاپیک انجام نمیشه

93 بازدید | 23 پست

سلام 

آقا گفتید روزهای زوج تو ی تایم مشخص ی نی نی یار پیام بدید برای حذف 

من پیام دادم چند هفته است هیچ حذفی انجام نمیشه 

چرا پ؟

@niniyar‍ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ساعت های دیگه میفرستی 

مال مارو ک حذف میکنه

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...🩶𝐕𝐢𝐝𝐚シ︎🦋اسم کاربریم آخرش نوشتم pvاین صرفا بخاطر این بود ک اسم کاربریم تایید بشه ،به این منظور نیست که درخواست دوستی قبول میکنم 💜لطفا درخواست ندید      ._.     مرحبا خوب دلـــ❤ــــم را به نگاهی بردی ،قبل تو هیچکسـی عرضه این کار،نداشتˢ💜

🔻 بعد از کپی لینک: برای حذف تاپیک باید:

🟢 خصوصی لینک تاپیکتون رو برای niniyar روزهای زوج ⬅️ شنبه ها دوشنبه ها چهارشنبه ها ⬅️ بین ساعت های ۱۰:۳۰ تا ۱۲  💚 و  ۱۴ تا ۱۵ بفرستین.    

❌❌❌ازسارابپرس نیستممممممم❌❌❌

فقط تاپیک های ضروری ، تاپیک های بیخود حذف نمیکنند

جدی میگی؟ 

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...🩶𝐕𝐢𝐝𝐚シ︎🦋اسم کاربریم آخرش نوشتم pvاین صرفا بخاطر این بود ک اسم کاربریم تایید بشه ،به این منظور نیست که درخواست دوستی قبول میکنم 💜لطفا درخواست ندید      ._.     مرحبا خوب دلـــ❤ــــم را به نگاهی بردی ،قبل تو هیچکسـی عرضه این کار،نداشتˢ💜

فقط تاپیک های ضروری ، تاپیک های بیخود حذف نمیکنند

چرا من عکس یه لاک‌پشت گذاشته بودم .بعد تاپیکمو فرستادم پاکش کرد برام

وا یعنی چی چقدر مسخره تاپیک منه منم تایین میکنم مهمه یا نه خب برای منه

برای سایته😂

تنها تاپیکی حذف میشه که حریم خصوصی کاربر تو خطر باشه 

(کانکت یار) برای بیکاران تو خونه ، دوست داشتی کد معرف 41gf5 بزن دو نفر 500 هدیه بده ، ثبت‌ نام ش مجانی دانلود از کافه بازار 

🔻 بعد از کپی لینک: برای حذف تاپیک باید:🟢 خصوصی لینک تاپیکتون رو برای niniyar روزهای زوج ⬅️ شنبه ها ...

بخدا انجام میدم 

میگن که مهم نیست حذف نمیکنن

مهم بودن یا نبودنش رو که خودم باید تایین کنم

🔻 بعد از کپی لینک: برای حذف تاپیک باید:🟢 خصوصی لینک تاپیکتون رو برای niniyar روزهای زوج ⬅️ شنبه ها ...

۱۰ بفرستیم پاک نمیکنه؟ فقط ۱۰ و نیم به بعد؟