2777
2789
عنوان

عصبانیت عروسمون

249 بازدید | 11 پست

خواهر بزرگم عروس داره اسمش مهتابه دختر خوبیه شوهرش به خاطر شغلش معمولا تو سفر هستش مخصوصا سفرهای خارجی همه در مورد تحمل مهتاب میگن که صبوره.چند روز پیش توی مراسمی بودیم با زنداداشم با هم نشسته بودیم دیدم مهتابم هست البته با فاصله زیاد از ما بود بعد به زنداداشم گفتم مهتابم اونجا نشسته وگفتم اگه من جای مهتاب بودم این همه سفر های شوهرمو تحمل نمی کردم و اینکه مهتاب واقعا تحملش زیاده ودختر زرنگ و قوی هستش واز مهتاب تعریف کردم یهو زنداداشم گفت معلومه قوی وزرنگ هستش ندیدین چطور شوهرش و پر کرد چند سال پیش شوهرش باسیلی خواهرشو زد.منم سکوت کردم اصلا ادامه ندادم.ولی بعدا گفتم کاش میگفتم چته حسودیت شد.ولی به خاطر اینکه اعصاب برادرمو به هم نزنه چیزی نگفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارخوبی کردی حرفی نزدی بهش ،امان از زبون بعضی عروسا ،ماتو مسافرت بودیم فک کن کیلومترها  دورشدیم یه نفر حرفی زد به عروس ب خورد شدهرروبرداشت برگشتن خونه !!نمیدونم پدر ومادر این فرد توخونه چطور تربیتش کرده بودن هنوزم هنگم ازین حد بی تربیتی یه آدم مسافرتو زهر مار همه کرد این همه هزینه کردیم ،کسی برنگشت ولی حال همه گرفته شد 

چ آدم حسودی ..فقط نزارید نزدیک مهبتابه بشه چون هر آن ممکنه زندگیشو خراب کنه

مهتاب زرنگتر از این حرفاس.من زنداداش بزرگ دارم تا وقتی که کوچیکه بیاد اونقد با خونوادمون اخت بود عین خواهر بودیم عاشق هم بودیم کوچیکه اومد باهاش دعوا کرد همه رو درگیر کرد الان ۱۵ ساله بزرگه ازمون فاصله گرفته

اخه من که در مورد زنداداشم چیزی نگفتم که تیکه بندازم در مورد مهتاب خوب گفتم البته همه خوبش میگن

پس حسودیش شده معمولا عروسای فامیل شوهر باهم رقابت دارن و یه حس مقایسه شدن دارن

پس حسودیش شده معمولا عروسای فامیل شوهر باهم رقابت دارن و یه حس مقایسه شدن دارن

اره شاید احساس کرد من دارم باهاش مقایسش می کنم ولی خدا شاهده اصلا منظوری نداشتم

اره شاید احساس کرد من دارم باهاش مقایسش می کنم ولی خدا شاهده اصلا منظوری نداشتم

صدرصد فک کرده داری مقایسه میکنی بخاطرهمینم گفته شوهرشو پر کرد به خواهرش سیلی زد یعنی منم اگه زرنگ بودم مثل اون شوهرمو پر میکردم