2777
2789
عنوان

تاپیک مادرم موقع طلاق حاضر نشد سرپرستی ما رو به عهده بگیرند

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 23 پست
حالا مادرم رفته نمی‌دونم از کجا یه بچه سه ساله رو در ۶۰ سالکی گرفته بزرگ کنه اومد دیدن من گفت به من ...

دو تایی جواب کار همدیگه رو دادید

شما هم ثواب کردی کمک و کنار برادرهات بودی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی متاسفم .. متاسفانه مادرتون همین الان هم دنبال پر کردن خلا های خودشون هستن نه عشق دادن به شما.. نمیگم باهاشون بد رفتار باشید ولی بهتون کاملا حق میدم اگر عشق فرزند به مادر رو در موردشون نداشته باشید

میشه از نامادریت بگی ؟ چه کارهایی براتون میکرد . مادرت با همون برادر کوچیکت ۸ ساله رابطه داره الان؟

ببین جای مادر رو نمی‌گرفت اما نامادری سیندرلا هم نبود شرط ازدواج پدرم هم باهاش این بود که برا بچه ها مادری کنه البته پدرم برا ما سنگ تموم گذاشت به من جهیزیه طلا و سیسمونی داد با اینکه یه کارمند معمولی بیشتر نبود عروسی پسرا رو برگزار کرد الان اون برادر ۸ ساله آقای دکتری شده برا خودش خوبه باهاش ارتباط داره 

با احترام ، تاپیک تون قابل باور نیست .

حق داری باور نکنی احتمالا یه مادر دلسوز داشتی اما وقتی اون تاپیک رو دیدم دقیقا یاد خودم افتادم‌ که بیست سال پیش مادرم با ما همچین کاری کرد 

حق داری باور نکنی احتمالا یه مادر دلسوز داشتی اما وقتی اون تاپیک رو دیدم دقیقا یاد خودم افتادم‌ که ب ...

نه عزیزم . سن شما ۴۳ ساله، کم کم پدرتون نزدیک ۷۰ سالشه . 

اون موقع و زمان و دوره ، مرد بفهمه زنش داره خیانت میکنه ،پیشنهاد مشاوره بده؟؟؟!!! اصن اون موقه یا مشاوره و زوج درمانگر وجود نداشته یا اگه داشته رفتن پیشش اصلا مرسوم نبوده . همین الانش مرد ها خیانت ببینن حاضر نمیشن برن پیش مشاوره ، چ برسه به سی سال پیش

منو لایک ننننکن ! لایک نکن! لایک نکن! نکن! نکن عزیزم!

ببین جای مادر رو نمی‌گرفت اما نامادری سیندرلا هم نبود شرط ازدواج پدرم هم باهاش این بود که برا بچه ها ...

باز از پدر شانس اوردی چقد بامحبته همه کار برات کرده . پس برادر کوچیکت که تو سن کم مادرش رهاش کرد چطور تونسته مادرش ببخشه ارتباط بگیره 

نه عزیزم . سن شما ۴۳ ساله، کم کم پدرتون نزدیک ۷۰ سالشه . اون موقع و زمان و دوره ، مرد بفهمه زنش داره ...

پدرم ۶۳ سالش اون وقت فوق لیسانس فلسفه بود و تو دانشگاه شهرمون تدریس میکرد کارمند اداره ثبت هم بود