2777
2789
عنوان

خوابم خیلی کمه

112 بازدید | 12 پست

بچه ها من یه مدتیه بویژه از وقتی زود خورشید طلوع میکنه و هوا روشن میشه ساعت ۴/۵ تا ۵ صبح بیدار میشم.شب ۱۱ میخوابم ظهر هم نمیخوابم. خیلی اذیت میشم. نمیدونم چکار کنم. بخدا امشب ۴ پا شدم دو ساعته تو جام موندم خوابم نبرد. کاملا هم سر حال هستم.  انقدر قبلا خوشخواب بودم حالا افتضاح. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز مهمون داشتم از ۶ صبح داشتم کار می‌کردم خرید ناهار شام پذیرایی رسیدگی به بچه. پسرمو بردمش پارک پیاده روی. گفتم انقدر خسته ام شب خوب میخوابم دوباره ۴ پا شدم☹️☹️☹️☹️☹️😧 مهمون مون هم شب موند خونمون الان خوابه. من بیدار

مگه بده

وای خیلی بده میترسم پوستم داغون بشه از کم خوابی. ۴ ساعت خواب در شبانه روز خیلی کمه. الان دلم میخواد پاشم برم تو آشپزخونه صبحانه درست کنم میگم بذار مهمونا بیدار بشن مزاحم خوابشون نشم 

منم همینم الان دوساعته بیدارم درحالی ک دیشب ۱۲ خوابم برد

البته تو طول روز خیلی کسلم همش خمیازه میکشم بازم خوابم نمیبره رفتم دکتر بهم قرص خواب داد گفت ی ماه بخور خوابت تنظیم شه 

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️