2777
2789

اگر شما یکیو ناراحت کرده باشین با حرف و اون به دل گرفته باشه .سرد شده باشه و رو نده بهتون چیکار میکنید برای جبران 

اونم البته جواب منو تا دسته داده ها .. و حرف من یک دهم حرفاییم ک اون زده بهم نبوده ولی چون دوسش دارم نمیدونم چیکار کنم ..

و طرفمم خیلی کینه ایه فقط بدیامو میشمره 

ولی دل لامصب من نمیتونه اینطوری دووم بیاره 

دوری و دوستی هرکار کنی جونتم بزاری تو سینی تقدیمش کنی چیزی بزای ادم کینه ای و قلب سنگ عوض نمیشه فقططط تو توقعش میبری بالا ک هربار غرورت براش له کنی ب دوست داشتن طرف نیست ب اینه ک سمت ادم کینه ای نری احترامش نگه دار رفت امد کن اما کم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه هر کسی نیست .. چون گفتم دوسش دارم .

ادم کینه ای خطریه نمیدونم چطور بگمت ولی خب با پیام همه حرفا دلت براش بنویس بعد بگو فلان ساعت میام ببینمت با گل برو‌ رفع کدورت کنید نسبتش با شما چیه

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
ما تو رابطه ایم .حرفای دلمو زدم ولی فایده نکرد

خب از ی جنبه دیگه براش بگو از اون دید و نقطه ای که خودش فهمیده و باعث رنجشش شده از اون نقطه بگو شاید فایده داشت دلش نرم شد

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
خب از ی جنبه دیگه براش بگو از اون دید و نقطه ای که خودش فهمیده و باعث رنجشش شده از اون نقطه بگو شاید ...

از هر جنبه ای گفتم 

خاطرات یسال دوسال قبلو میدم ک فلان موقع اینکارو کردی این حرفو زدی .میگه اینارو جمع کردم شده اندازه یه غده خوبم نمیشه 

اون سرده سرد شده باهام من میخوام تلاش کنم ولی سردیه طرف مقابل نمیزاره. 

از هر جنبه ای گفتم خاطرات یسال دوسال قبلو میدم ک فلان موقع اینکارو کردی این حرفو زدی .میگه اینارو جم ...

وقتی میبینه تلاش میکنی و عین اول دوسش داری و مدام داری توضیح پشت توضیح میدی خب منم باشم عمرا محل بدم یا ببخشم چون عادت کردم ب بودنت و معذرت خواستنت پس نه معذرت بخواه نه پیگیر این قضیه شو چون اگر طرف مقابل بخوادت بالاخره ی جایی کوتاه میاد ببخشید قتل ک نکردی پس بنظرم پیگیرنشو فاصله بگیر ازش

هیچ وقت ب گذشته برنگرد