2777
2789

فقط ۴ روزه فهمیدم باردارم رفتم سونو دکتر گفت تا سه ماه نزدیکی ممنوعه شوهرم عصبی شده حتی جلو خانوادم الکی چیز دیگه ای رو بهونه کرد باهام سر یه موضوع مسخره دعوا کرد تا الان دارم گریه میکنم دیشب بهم میگه بچه نیومده ازم سرد شدی فاصله گرفتی اخه دیگه نمیچسبم بهش دور تر میخوابم که هوس نکنه شما بهم بگید چیکار کنم تمام ذوق بارداریم رفت فقط دارم گریه میکنم😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا نباید رابطه داشته باشی چه عجیب

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

مگه جفتت پایینه؟والا من اولین باره میشنوم که رابطه ممنوع شده باشه.میشه آروم انجام داد بعدم دور چرا خو همه چی که به اونجا ختم نمیشه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

خب بیشتر اذیتش میکنی اون فک میکنه سرد شدی میلی بهش نداری 

برو پیشش بزار اصلا بهت محبت کنه بالاخره اونم درک میکنه رابطه الان نمیشه داشت 

تازه اگههههه درخواست کردم اونوقت تو میتونی باهاش دعوا کنی اون موقع تو دیگه حرفی برا گفتن داری و حق باهاته

مهر۱۴۰۴ دانشجو میشم😍✨️

شوهرا همبنجوری خوی حیوانی دارن دیوثا شوهر منم امشبم برا اینکه من حین رابطه تیشرتمو در نمیارم منو زد و‌دعوا راه انداخت و‌گفت اخرش ب طلاق میکشع کارمونو اینا حیوونن

بابا رعایت کن ولی کلا کنسل نکن مردا نمیتونن تحمل کنن... انشالله چیزی نمیشه بالاخره یکجوری ردیفش کن 

https://daigo.ir/secret/31490434228 A❤️❤️ یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

احساس میکنم حساس شدی..وگرنه مگه میشه بخاطر نزدیکی شعورش نرسه که حامله ای و خطرناکه برای بچه و خودت ا ...

شعورش میرسه اما عصبی شده میگه چطوری تا سه ماه بمونم من یه هفته نباشه سر درد میشم تپش قلب میگیرمو فلان فقط ازاین دلگیرم که جلوی خانوادم منو کوچیک کرد حتی  به خانوادم بر خورد گفتن این چرا اینطوری شده منم از حرصم نشستم گریه کردم😭