فقط ۴ روزه فهمیدم باردارم رفتم سونو دکتر گفت تا سه ماه نزدیکی ممنوعه شوهرم عصبی شده حتی جلو خانوادم الکی چیز دیگه ای رو بهونه کرد باهام سر یه موضوع مسخره دعوا کرد تا الان دارم گریه میکنم دیشب بهم میگه بچه نیومده ازم سرد شدی فاصله گرفتی اخه دیگه نمیچسبم بهش دور تر میخوابم که هوس نکنه شما بهم بگید چیکار کنم تمام ذوق بارداریم رفت فقط دارم گریه میکنم😭😭😭😭😭😭😭
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مگه جفتت پایینه؟والا من اولین باره میشنوم که رابطه ممنوع شده باشه.میشه آروم انجام داد بعدم دور چرا خو همه چی که به اونجا ختم نمیشه
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
احساس میکنم حساس شدی..وگرنه مگه میشه بخاطر نزدیکی شعورش نرسه که حامله ای و خطرناکه برای بچه و خودت ا ...
شعورش میرسه اما عصبی شده میگه چطوری تا سه ماه بمونم من یه هفته نباشه سر درد میشم تپش قلب میگیرمو فلان فقط ازاین دلگیرم که جلوی خانوادم منو کوچیک کرد حتی به خانوادم بر خورد گفتن این چرا اینطوری شده منم از حرصم نشستم گریه کردم😭