2777
2789
عنوان

شوهرم به خاطر نزدیکی باهام حرف نمیزنه🔞😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3040 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا ممنوع بودن رابطه خیلی متداوله

کسی که جفت پایین داشته باشه یا سرکلاژی باشه آره ولی سه ماه اول هردکتری پرسیدم میگن یهتره با احتیاط انجام شه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
یه جور دیگه راضیش کن حساسش کردی با دوری گردنت ولی اونم خیلی غیر منطقی و بچس عوض اینکه الان به تو برس ...

اره بهش گفتم اتفاقا گفتم فکر کنم تو حامله ای که ناز میکنی اخه از وقتی فهمیده حاملم مدام هوس غذاهای مختلف میکنه هرروز هوس یه چیزی می‌کنه اخلاقشم عوض شده باید بی بی چک بخرم براش 

دوستان با اجازه اسی میشه راهنماییم کنید

ما اوایل ازدواج اینطوری نبودیم ولی الان خیلی دیر ب دیر رابطه داریم ماه بعد وقت خونمون تموم میشه و توی این مدت فقط ۲ بار رابطه داشتیم شوهرم رابطه نمیخواد ازم

چیکار کنم؟😔

کسی که جفت پایین داشته باشه یا سرکلاژی باشه آره ولی سه ماه اول هردکتری پرسیدم میگن یهتره با احتیاط ا ...

من نه جفت پایین‌ داشتم

نه سرکلاژ  بودم

ولی دکتر گفت بهتره نداشته باشی

حتما دکتر استارترهم تشخیص داده رابطه ممنوعه چیزعجیبی نیست

شعورش میرسه اما عصبی شده میگه چطوری تا سه ماه بمونم من یه هفته نباشه سر درد میشم تپش قلب میگیرمو فلا ...

میخواستی بگی مجردی چه غلطی میکردی اومدی تو فلج میشدی من رابطه میخواستم خوب بود اینجوری باهات برخورد میکردم

من نه جفت پایین‌ داشتمنه سرکلاژ بودمولی دکتر گفت بهتره نداشته باشیحتما دکتر استارترهم تشخیص داده را ...

دکترتونو عوض کنید😅

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
اره بهش گفتم اتفاقا گفتم فکر کنم تو حامله ای که ناز میکنی اخه از وقتی فهمیده حاملم مدام هوس غذاهای م ...

حتما مشاوره ببرش بعضی مردا افسردگی بارداری وزایمان میگیرن مسخره نمیکنم شوهر خودمم گرفت ولی زیر بار نرفت بچم پنج سالشه مهر پدری ندیده

نمیدونم دکتر گفت اصلا تا سه ماه نباید نزدیکی کنی

برو یه دکتر دیگه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️