فقط ۴ روزه فهمیدم باردارم رفتم سونو دکتر گفت تا سه ماه نزدیکی ممنوعه شوهرم عصبی شده حتی جلو خانوادم الکی چیز دیگه ای رو بهونه کرد باهام سر یه موضوع مسخره دعوا کرد تا الان دارم گریه میکنم دیشب بهم میگه بچه نیومده ازم سرد شدی فاصله گرفتی اخه دیگه نمیچسبم بهش دور تر میخوابم که هوس نکنه شما بهم بگید چیکار کنم تمام ذوق بارداریم رفت فقط دارم گریه میکنم😭😭😭😭😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کسی که جفت پایین داشته باشه یا سرکلاژی باشه آره ولی سه ماه اول هردکتری پرسیدم میگن یهتره با احتیاط انجام شه
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
یه جور دیگه راضیش کن حساسش کردی با دوری گردنت ولی اونم خیلی غیر منطقی و بچس عوض اینکه الان به تو برس ...
اره بهش گفتم اتفاقا گفتم فکر کنم تو حامله ای که ناز میکنی اخه از وقتی فهمیده حاملم مدام هوس غذاهای مختلف میکنه هرروز هوس یه چیزی میکنه اخلاقشم عوض شده باید بی بی چک بخرم براش
ما اوایل ازدواج اینطوری نبودیم ولی الان خیلی دیر ب دیر رابطه داریم ماه بعد وقت خونمون تموم میشه و توی این مدت فقط ۲ بار رابطه داشتیم شوهرم رابطه نمیخواد ازم
من نه جفت پایین داشتمنه سرکلاژ بودمولی دکتر گفت بهتره نداشته باشیحتما دکتر استارترهم تشخیص داده را ...
دکترتونو عوض کنید😅
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا