2777
2789

یواشکی بزن زیر گوش 50 تومنش گور باباش

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اینکه خوبه 

شوهرمن گوشی خودش خراب شد گوشی منو گرفته دوماهه امروز ۴۰تومن حقوق ریختن براش بهش میگم بیا بریم برام گوشی بخر میگه ازمامانتم ۱۰تومن بگیر نصفشومن بدم 

گفتم نمیخام 

اینم گوشی خودمه دست شوهرم ک دارم چت میکنم 😑😑😑

پس انداز پول هیچ وقت نمیمونه خرج میشه طلا بگیریم النگو از همه بیشتر سود میکنه

ازهمه بهتر سکه ست

طلا ک کلی اجرت داره

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
بگو لااقل سکه بخر سالدیگه همین موقع طلا چندبرابره

فردا اتمام حجت میکنم باهاش بهش میگم خسته شدم دیگه واقعا دوساله دوتا آدم تنهاهستیم پول کرایه و اجاره خونه هم نمیدیم و هیچی هم نتونستیم جم کنیم

خب اینکه خوبه شوهرمن گوشی خودش خراب شد گوشی منو گرفته دوماهه امروز ۴۰تومن حقوق ریختن براش بهش میگم ب ...

از کجا میدونی شوهرم خوبه

پدر مادرم تمام سیسمونی رو گرفتن برا بچم میگم لاغل یه عروسکم تو که بابایی بگیر براش میگه هرکی سیسمونی میخره باید عروسکشم بگیره

چجوری اخه

کارتشو خالی کن تو کارتت برو یه تیکه طلا بخر نمیتونه چیزی بگه سرتو ک نمیبره 

تازه سود میکنید 

ب تو نده ب کی بده اخه

اون پول چشم ب هم بزنه تو یه هفته خورده میشه میره اگه ندی طلا

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...