2777
2789

سلام خانمای گل من چند وقت پیش قرص چاقی صورت خوردم خداروشکر خیلی از ورمش رفت اما یه مقدارش مونده الان به نظر شما ژل فلفلی بزنم به شکمم که آدم رو وادار به ورزش سخت می‌کنه بعد تا صورتم عرق کنه و اون مقدارهم بره ؟یا کلا شما کرم لاغری نمی‌شناسید که بشه به صورت هم زد ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه فقط ورم هست ک خودش می‌ره . فقط نمک اینا خیلی خیلی کنم بخور . من گین آپ خوردم چاق شدم ورم نداشت 

الان دوباره دارم لاغر میکنم با قرص کاهش اشتها 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

اگه فقط ورم هست ک خودش می‌ره . فقط نمک اینا خیلی خیلی کنم بخور . من گین آپ خوردم چاق شدم ورم نداشت ا ...

نه این فت فیس وی آی پی بود لامصب یه ورم بدی داد پف نبود ورم بود بخدا الان نزدیک دوهفته ست هیچی نمی‌خوام امروز فقط۱۰۰گرم عدس با یدونه خیار خوردم فقط میخوام این ورم بره🥺🥺

قرص چاقی صورت چیه راضی بودی؟واقعا اثر داشت؟

بلانسبت شما آشغالن اگر خوردی دیگه تا آخرعمر درگیری و باید بخوری یعنی اگر ولش کردی و نخوردی هم زیبایی طبیعی خودت رو هم ازدست میدی مال من فت فیس وی آی پی بود این قرصا همش دگزا و کورتنه  که خیلی عوارض داره شکم من یه قسمتش مثل زنای باردار ترک برداشته و خط افتاده بخاطر همین سیب زمینی و تخم مرغ و ژله و خرما و آجیل و شیر موز و... جز برنامه غذاییت باشه عالی تپل میشی نه مثل قرصا ورم و زشت اولین قدم تغذیه سالم اما چاق کننده باشه طوری که کبد چرب نگیری بعدش هم اگر نتیجه ۱۰۰درصد نگرفتی حتی ژل هم بزنی اما جای معتبر که غیرطبیعی نشه صد برابر بهتر از این قرصای آشغاله 😢😢😢😢

نه این فت فیس وی آی پی بود لامصب یه ورم بدی داد پف نبود ورم بود بخدا الان نزدیک دوهفته ست هیچی نمی‌خ ...

ورم خودش کم کم می‌ره عزیزم نمک خیلی کم کن 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

والا من یه بار زدم .زدم که چربی های زیر پوست صورتم بره چنان داغ شد و سرخ شد که هر لحظه گفتم‌الانه که پوستم پاره شه . اصلا این کارو نکن . چون چربی پوست صورت مثه ناحیه شکم و اینا که سفت نیست