سلام خانمای گل من چند وقت پیش قرص چاقی صورت خوردم خداروشکر خیلی از ورمش رفت اما یه مقدارش مونده الان به نظر شما ژل فلفلی بزنم به شکمم که آدم رو وادار به ورزش سخت میکنه بعد تا صورتم عرق کنه و اون مقدارهم بره ؟یا کلا شما کرم لاغری نمیشناسید که بشه به صورت هم زد ؟
اگه فقط ورم هست ک خودش میره . فقط نمک اینا خیلی خیلی کنم بخور . من گین آپ خوردم چاق شدم ورم نداشت ا ...
نه این فت فیس وی آی پی بود لامصب یه ورم بدی داد پف نبود ورم بود بخدا الان نزدیک دوهفته ست هیچی نمیخوام امروز فقط۱۰۰گرم عدس با یدونه خیار خوردم فقط میخوام این ورم بره🥺🥺
بلانسبت شما آشغالن اگر خوردی دیگه تا آخرعمر درگیری و باید بخوری یعنی اگر ولش کردی و نخوردی هم زیبایی طبیعی خودت رو هم ازدست میدی مال من فت فیس وی آی پی بود این قرصا همش دگزا و کورتنه که خیلی عوارض داره شکم من یه قسمتش مثل زنای باردار ترک برداشته و خط افتاده بخاطر همین سیب زمینی و تخم مرغ و ژله و خرما و آجیل و شیر موز و... جز برنامه غذاییت باشه عالی تپل میشی نه مثل قرصا ورم و زشت اولین قدم تغذیه سالم اما چاق کننده باشه طوری که کبد چرب نگیری بعدش هم اگر نتیجه ۱۰۰درصد نگرفتی حتی ژل هم بزنی اما جای معتبر که غیرطبیعی نشه صد برابر بهتر از این قرصای آشغاله 😢😢😢😢
والا من یه بار زدم .زدم که چربی های زیر پوست صورتم بره چنان داغ شد و سرخ شد که هر لحظه گفتمالانه که پوستم پاره شه . اصلا این کارو نکن . چون چربی پوست صورت مثه ناحیه شکم و اینا که سفت نیست