2777
2789

مردا پرنسس شدن ب روایط داستان

توهم بزرگای فامیل رو بفرست دنبالش برگرده سر زندگیش

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وقتی ننش تحویلش بگیره همین آش و همین کاسه باید ننش بگه برو خونت پیش زنت 

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
مردا پرنسس شدن ب روایط داستانتوهم بزرگای فامیل رو بفرست دنبالش برگرده سر زندگیش

واقعا راست میگی

همش میگم گور باباش بره تا جونش دربیاد ولی از طرفی خجالت میکشم یوقت خانواده خودم بفهمن 

انقد اهمیت نده، ارزش نده، پیگیر نباش، وقتی اومد احساس دلتنگی نکن، آدم حسابش نکن، تا عقلش بیاد سرجاش، این لوس بازیا چیه مرد گنده انجام میده، خاک تو سر ننش که پرتش نمیکنه بیرون که برو گم شو خونه زندگی داری زن و بچت رو تنها میذاری 

شوهرمنم همش قهر میکنه ولی جایی نمیره ازش متنفرمخانوادم کمکم نمیکنن ازش جدابشم بخدا روانی شدم از دست ...

اخه جدایی چرا ؟اون قهر میکنه میره اصلا به این موضوع فکر نکن

انقد اهمیت نده، ارزش نده، پیگیر نباش، وقتی اومد احساس دلتنگی نکن، آدم حسابش نکن، تا عقلش بیاد سرجاش، ...

خیلی موافقم👍🏼

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
انقد اهمیت نده، ارزش نده، پیگیر نباش، وقتی اومد احساس دلتنگی نکن، آدم حسابش نکن، تا عقلش بیاد سرجاش، ...

مادرش از خدامه زندگیمون خراب بشه.چندباری به خودم گفته آیت واسه تو شوهر نمیشه توهم برو خونه بابات ولی من محکم میشینم توی خونه خودم