2777
2789

من کلا به این قضیه ها مشکوک میشم 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه زنگ زده به احتمال آخه چندبار پیش اومده برامون هم خودم هم همسرم زنگ زدن میکندفلانی میگیم نه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

گفت این شماره تو گوشی همسرم برداشتم دوستش سجاد سیو شده

وییییی اصن چرا باید زنگ بزنه به این چه 

حالا مثلا سجاد بوده باشه این خانومه چرا باهاش کار داشته 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

چند روز پیش یکی به شوهرم پیام داده بود عزیزم ( لیست خرید واسه شوهرم نوشته بود) برام بیار ، مشکوک بش ...

چی بگم والا خدا لعنت کنه زنهای که ول کن مردهای زن دار نیستن

پرینت ازایرانسل من گرفتم شماره ناشناس ندیدم اصلا

خو همین خانم تا اشتباه  زنگ زده شوهرت آروم سوال کن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

چند روز پیش یکی به شوهرم پیام داده بود عزیزم ( لیست خرید واسه شوهرم نوشته بود) برام بیار ، مشکوک بش ...

دیگه دیره واسه مشکوک شدن😐

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤