2777
2789

سلام..من دو هفته اس دچار علایم فوق شدم...بی اندازه عصبی و ملول شدم...شبا خواب ندارم روزا آسایش.خیلی خارش درون بینی ام دارم..دکتر یه هفته دیگه وقت داده...کسی تا بحال اینجوری بوده که درمان بشه؟راه درمانش چی بوده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خوب نشد؟؟😧😧

نه عزیزم من لوراتادین یه زمانی خوردم بعدم همه گفتن حساسیت درمانی نداره البته هی شدیدترم میشه قبلا فقط هر روز صبح حس میکردم سرماخوردم حتی تابستونا حالا به اینجا کشیده تقریبا توی هشت سال پیش خیلی خفیف بود الان همیشه دستمال دستمه ولی تا خفیف بود که درمان نشد الانم دیگه فکر نکنم 

من به بوها خییییلی حساسم از سه کیلومتری عطسه میکنم با هر بویی ادکلن ,پیاز داغ و....

احتمالا از شما چون دوهفتس زود خوب بشه

یارب نظر تو برنگردد...
نه عزیزم من لوراتادین یه زمانی خوردم بعدم همه گفتن حساسیت درمانی نداره البته هی شدیدترم میشه قبلا فق ...

منم با لوراتادین خوب نشدم .با آزیترومایسین خوب شدم .فک کنم هر دارویی به یه نفر می سازه .اوه چقدر دکتر رفتم چند سال پیش😥😥😥😥

منم با لوراتادین خوب نشدم .با آزیترومایسین خوب شدم .فک کنم هر دارویی به یه نفر می سازه .اوه چقدر دکت ...

خوبه خداراشکر 

برم دکتر ببینم نظرش چیه ولی یادمه یه دوره ای خیلی,دارو خوردم انتی بیوتیک هم بود اسمش یادم نیس ولی 

بهر حال ممنون

یارب نظر تو برنگردد...