2777
2789
عنوان

چقد دلم تنگ شده بود واسه سایت😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 54 پست
دندون های خرابم 💔💔💔۴ تا دندون خراب دارم باید عصب کشی و ایمپلنت کنم و شکایت کنم از دکترم

غصه نخور عزیزم حل میشه🥲🥲🥲

واقعا هزینه درست کردن دندون خیلی زیاد شده هیی

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من میشناسمت

همه جا دیدمت

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

امتحان زیست و زمین شناسی فردا..میشه تروخدا برام دعا کنید دارم خیلی تلاش میکنم❤️‍🩹

موفق باشی💚🌱

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

من یک ماه تعلیق بودم چون برای بندر عباس ابراز ناراحتی کردم

چقد آشناس برام نام کاربریت

هعی🥲🥲🖤

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

میشناختی منوو🥺🌼منم تورو یادمهه ولی پروفت عوض شده

اره بابا من کاربرای قدیمی رو میشناسم ولی اینجا الان خیلی کم شدن اکثرا رفتن🫠

➖⃟🦋•••‌𝐵𝑒 𝑆𝑜𝑚𝑒𝑏𝑜𝑑𝑦 ‌𝑁𝑜 𝑂𝑛𝑒 𝑇𝒉𝑜𝑢𝑔𝒉𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐶𝑜𝑢𝑙𝑑 𝐵𝑒