2777
2789
عنوان

چقد دلم تنگ شده بود واسه سایت😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 54 پست
دقت کردی دیگه اون حس و حال قدیم نیس ..

اره بابا الان فقط جنگ و دعوا و بچه بازی میانگین سنی سایت رو ۱۶ تا ۱۸ سال میچرخه اینقدر وضع خرابه بعد همشم پر از حس منفی همین پربازدید و نگاه کن ببین چند تا تاپیک خوب توش میبینی

➖⃟🦋•••‌𝐵𝑒 𝑆𝑜𝑚𝑒𝑏𝑜𝑑𝑦 ‌𝑁𝑜 𝑂𝑛𝑒 𝑇𝒉𝑜𝑢𝑔𝒉𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐶𝑜𝑢𝑙𝑑 𝐵𝑒

منم دقیقا همینطوری شدم دیگه هیچی برام مهم نیست ولی فکر اتفاقای گذشته زجرم میده هزار تا چرا تو ذهنمه

هییی🥺

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره بابا الان فقط جنگ و دعوا و بچه بازی میانگین سنی سایت رو ۱۶ تا ۱۸ سال میچرخه اینقدر وضع خرابه بعد ...

اره😂😂

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

چی ازمن تو ذهنته بیشتر😂

اصلا یادم نیست فقط اسمتو دیدم یادم اومدم

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

اگه مشکلی نداریآیدی تلگرامتو بدهدلم برات تنگ شده.

سلاممم

یکی تو تلگرام بهم پیام داده تویی؟اسمه عجیب غریبه 

نوشته. سلام علیکم❤️

سلامممیکی تو تلگرام بهم پیام داده تویی؟اسمه عجیب غریبه نوشته. سلام علیکم❤️

نه عزیزم من نیستم

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید