2777
2789
عنوان

خانما به نطرتون با دستمال مرطوب آرایشو صورتو پاک کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 20 پست
ممنون میگن فوم هم خوبه ولی سخته آرایشو پاک کردن با آب😁

تو هر کاری کنی هیچی مثل شوینده و آب نیست 

پوست نفس میکشه فرض کن تابستونم هستی کلی عرق و کثیفی رو پوسته وقتی دوسه بار بشوری خودت عادت میکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خوب نیست اصلا .حتما شوینده متناسب با پوست استفاده کن .با براش

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

اها مرسی آخه دستمال مرطوب خیلی راحته اگه بعدش با اب خالی بشورم به نطرت اوکیه؟

ببین دستمال مرطوب جوش میاره جالب نیست من همه این راه ها رو رفتم تونر خیلی عالیه تمام منفذ ها رو تمیز می کنه وقتی چند قطره روی پد سکه ای میریزی ولی دستمال مرطوب اینطور نیست و بیشتر وقتا حساسیت میاره برای پوست 

ممنون از همگی💖

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️