بچه ها شما پسریو انتخاب میکنید که بشدت عاشقتونه بشدت دیوونتونه جوری که واسه داشتنت همه کار میکنه جوری که کلی تلاش کنه کلی کار کنه صب تا شب سرکار باشه واسه اینکه زندگیه خوبی واست بسازه کاری باشه اما پشتوانه ای نداشته باشه هی بیاد جلو اما پدر و مادرت مخالفت کنن کلی حرف بهش بزنن ولی بازم بیخیالت نشه ..یا پسریو انتخاب میکنید که سنتی میاد خاستگاری همه چی داره خونه ماشین اما پشتوانه داره و باباش کمکش میکنه و هیچ اطلاعی هم از جزئیات اخلاقش نداری نمیدونی مثل اون پسر حاضره برات بمیره یا نه...صادقانه کدومو انتخاب میکنید؟
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️
البته خانواده من مخالفت نکردن واقعا هیچ مخالفتی نکردن خیلی گلن خانوادم به انتخاب من احترام گذاشتن و گذاشتن نامزد و عقد بکنیم و خداروشکر بعد عقدمون صاحب ی اپارتمان ۸۸ متری و یک تیبا هاچبک شدیم همسرم ماشاالله خیلی زرنگ بود
خدا جونم مرسی که منو آفریدی و منو خوشبخت ترین زن روی زمین کردی 🤍✨
اونی که دوسش داشته باشم انتخاب میکنم ی جوری دو دلی انگار میخوای کفش انتخاب کنی بحث شناخت شخصیت احساس ...
اخه میدونی ..اولی خیلی پسر خوبیه خیلی مهربونه خیلی ارومه تمام تلاشش اینه جوری باشه که زندگیه خوبی داشته باشیم از لحاظ اخلاقی واقعا اصن یچیزیه که با تموم پسرای این دوره فرق میکنه..از طرفی دومی خب همه چی داره من میترسم اگه دومیو انتخاب کنم نکنه جوری باشه اخلاقش بد باشه اخلاقش جوری باشه که مث اولی انقدر خوب نباشه منم دوسش دارم خیلی اما میگم یوقت احساسی تصمیم نگیرم..نمیدونم خیلی دو دلم واقعا بد دردیه دودلی تمام شبو روزمو در حال فکر کردنم
پسر اولی همسرم همینجوری بود دقیقا و من اولی انتخاب میکنم البته خانواده من مخالفت نکردن واقعا هیچ مخا ...
ایشالا که خدا بهتون خیلی بیشتر ازینام بده عزیزم❤️❤️ واقعا خوبه که اینطوره پدر و مادر من اصلا فکر اخلاق و شخصیت پسر و خاسته ی من نیستن همش میخان دامادشون جوری باشه پزشو بدن