2777
2789
عنوان

نمیبخشم

136 بازدید | 14 پست

تو زندگیم هیچوقت معلمامو رفیقای دوران مدرسمو هیچوقت نمیبخشم همونا ک مسخرم میکردن همونا جلو همه تحقیرم میکردن شده اون پسرا ک بازیم دادن فروختنم شکستنمو ببخشم ولی معلما و بچه های مدرسمونو هرگز هرگز ۳۳ سالمه حرفاشون تو گوشمه بهم گفتن جون نداری راه بری زشتی بدرد نخوری هزارتا حرف دیگه سالها گذشت نتوستم با هیچکس ارتباط برقرار کنم از ترس حرفشون دانشگاه نرفتم ی بار رفتم کار پیدا کردم بازم مسخره شدم من الان ی دختره بشدت تنها و بی کسم هیچوقت نمیبخشم ادمارو هیچوقت 

ماهلینم ی روزی  به دنیات میارم 🦋🌙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا تو سن 33 خودت رو قربونی میدونی؟

تو خودت میخای اذیت بشی 

کسی اذیتت نکرده بعد مدرسه 

منو چی میگی؟ عین گربه ای هستم ک از طبقه ۵ نیفته زمین و سالم پا میشه 

واقعا نباید انقد خودتو قربونی بدونی 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

کاملا حق داری....

اما به خودت فکر کن.....

نبخشیدن و کینه در دل سرطان میشه.....ریشه میزنه در وجودت.....

واگذار کن به خدا 

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
وقتی پسرداییت دوستت داره دیگه غصه چرا

اون میخاد فقط وقتشو بامن بگذرونه وگرن مادرش هزار سال نمیزاره با دختری ک چن سال بزرگتره ازدواج کنه

چرا تو سن 33 خودت رو قربونی میدونی؟تو خودت میخای اذیت بشی کسی اذیتت نکرده بعد مدرسه منو چی میگی؟ عین ...

مدرسه بدترین سیستم تو  ایرانه ب هممون ظلم شد 

یه مشت روانی برامون برنامه میچیدن همش استرس دادن

عزیزم تا وقتی حرف مردم برات مهم باشه تنها بی کسی به هیجاهم نمیرسی بزار بگن قوی باش برو برا خودت لباس ...

من الان با هیچکس در ارتباط نیستم سالهاست ولی روحمو نمیتونم اروم کنم چن باری فصد خودکشی داشتم نتوستم ولی دیکه از پس فکرو خیالم برنمیام

بخشیدن یک راهی برای رهایی هستش 

کینه کردن روح آدم رو آزرده میکنه 

شاید اولش سخت باشه اما با بخشیدن اون افراد به مرور زمان سبک میشی 

امیدوارم از این به بعد همه چیز خوب برات پیش بره عزیزم 

روی اعتماد بنفست کار کن گذشته رو فراموش کن هرچی شده

نبخش ولی دیگه شماهم خیلی ضعیفی بخاطر حرفای مسخری معلماو بچه های دوران مدرسه مانع پیشرفت خودت شدی

بشدت قلبمو داغون کردم بعد ها از طرف پسرا و بعضی خونواده ها دیگه طاقت نیوردم نشستم ی گوشه ببینم تهش چی میشه

بشدت قلبمو داغون کردم بعد ها از طرف پسرا و بعضی خونواده ها دیگه طاقت نیوردم نشستم ی گوشه ببینم تهش چ ...

همه اونایی که اذیتت کردن هدفشون همین بود که منزویت کنن ولی اگه اهمیت ندی پاشی به جلو حرکت کنی نشون میدی که به خودت اطمینان داری حرفاشون برات بی اهمیت بوده