2777
2789

حالا انگار ما نمیدونیم ننه بابا طرف کی بوده کجا بزرگ شده چجوری بزرگ شده 

خدا نکنه که وضع شوهره خوب باشه دیگه افاده هاشون نمیشه جمع کرد انگار صدسال ملکه بودن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایضا فاز خانمهایی که فکر میکنن ماتحت آسمون پاره شده و همسر دسته گل ایشون افتاده پایین و همممممه خانم ...

حالا شوهراشون مثلا ما نمی‌شناسیم آخه عزیزم توروکه نمودار رشدتو حفظیم تو دیگه چرا خودتو میگیری 

تجربه ثابت کرده در دروووون زندگی مشترکشون بسییییار مشکل هم دارن این افراد چون ادم درست و حسابی این ر ...

در درون که بی‌خبریم ولی در بیرون ی اپل گرفته دستش بخودش رسیده و جوری میخنده و ژست میگیره آدم میگه نکنه این اون نیس اصن 😆

دقیقااا

دختر خواهر شوهرم تازه عقد کرده چجوری خودشو میگیره انگاری چه کار خاصی کرده در حالی که قبلش ی دختر دوست داشتنی شوخ و خوش خنده بود الان اصن نمیخنده خانواده پسره هم پولدارن بیشتر براهمین خودشو میگیره 

آنچه دلم خواست نه آن میشود آنچه خدا خواست همان میشود☺
ازدواج کنی متوجه میشیعلتش احساس غریب اول ازدواجه

من و خواهرم اصصصلا اینجوری نبودیم همیشه هم ب مجردا گفتیم حال میکنید و اینا در صورتی ک خودمون هم حال میکردیم با متاهلی فقط حواسمون بود ب همه

دقیقااادختر خواهر شوهرم تازه عقد کرده چجوری خودشو میگیره انگاری چه کار خاصی کرده در حالی که قبلش ی د ...

واه واه امان از دختر خواهرشوهری که وقتی شوهر میکنه از صدتا خواهرشوهر براآدم بدتر میشه دیدم که میگماااا😐

واه واه امان از دختر خواهرشوهری که وقتی شوهر میکنه از صدتا خواهرشوهر براآدم بدتر میشه دیدم که میگماا ...

آره خدایی  به قول یکی از دوستای اینجا باید بشینم باهاش حساب کتاب کنم ببینم چقدر از ارث باباش بهش بدهکارم😂😂

آنچه دلم خواست نه آن میشود آنچه خدا خواست همان میشود☺