2777
2789
عنوان

کسی پای راستش لاغرتر از پای چپش

133 بازدید | 23 پست

من مدتی متوجه شدم پای راستم لاغرتر از پای چپه حتی دخترم امشب گفت مامان چرا پات کج خندید. خیلی نگرانم. کسی هست یک پاش لاغرتر باشه

لعنت به اضطراب 

خوابو ازم گرفته

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازگی ها اینطوری شده یا قبلا اینجوری بود؟

نمیدونم بخدا

اما سه ماهه به اضطراب بیماری دچار شدم

شب و روز بدنمو چک میونم

نمیدونم بود یا الان متوجه شدم

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

درد هم داره یا نه؟

یک ماهه دردهای چرخشی دارم

توی کل بدنم

خصوصا پاهام

احساس گرفتگی و گزگز و ...دارم

روماتولوژی رفتم گفت دچار روماتیسم عصبی شدی

اگه درد داشته باشه میتونه علتش تحلیل رفتن و ضعیف شدن عضلات باشه

منظورت بیماری خاصی،؟؟

منظورت بیماری خاصی،؟؟

هردو تا پام درد دارم

اما یکیش لاغرتر

امشب مغزو اعصاب بودم

گفت بیماری عصبی درد نداره

هردو تا پام درد دارماما یکیش لاغرترامشب مغزو اعصاب بودمگفت بیماری عصبی درد نداره

اونی که لاغره ماهیچه اش ضعیفش شده بهش میگن آتروفی عضلانی. باید ورزش کنی قوی بشه. بری استخر توی آب راه بری.

اونی که لاغره ماهیچه اش ضعیفش شده بهش میگن آتروفی عضلانی. باید ورزش کنی قوی بشه. بری استخر توی آب را ...

خطرناکه؟

وای حالم بد شد

اونی که لاغره ماهیچه اش ضعیفش شده بهش میگن آتروفی عضلانی. باید ورزش کنی قوی بشه. بری استخر توی آب را ...

عضلاتش نیست

نزدیک مچش انگار لاغرتر

اگه عضلاتش نباشه من نمیدونم دلیلش چیه. ولی اگه عضله باشه باید بری دکتر ارتوپدی ورزش های خاصی بهت بگه ...

سرچ کردم این بیماری خیلی خطرناکه