2777
2789

من یه غلطی کردم از بس خام و بی تجربه بودم با خانواده شوهر خواستم خوب باشم 

ضربه های بدی هم خوردم

عمیقا به این دخترایی که از همون اول برا خانواده شوهر یه لبخند هم نمیزنن حسودیم میشه

الان که دیگه راهمو‌ ازشون جدا کردم و حتی با سیاست میخوام پیش برم بازم نمیشه

شوهرم چند تا تاپیک قبلیم نوشتم هیچ جا نمیبره مگر ننه و خواهرش هم باشن یا اونا دستورشو بدن

الان دو روزه من اوقاتم سر همین تلخه 

یه روزه میخواد جایی بره میگه خواهرمم میاد توام باید بیای هرچی میگم من نمیخوام بیام میگه نه که نه

بخدا بدم میاد ازشون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا این میگه باید بیای چون نمیخواد خواهرش احساس کنه من به خاطر اون نمیرم مبادا ناراحت بشه خانم

به زور به من میگفت زنگ بزن با احترام دعوتش کن بگو ما فردا میریم توام بیا

گفتم لازم نکرده نه زنگ میزنم نه راضیم بیاد نه اصلا خودم میخوان بیام باهاتون

میگه نه باید بیای

متاسفم برات راه سختی در پیش داری عزیزم ولی ثابت قدم باش

چجوری بخدا تو روش میگم

اصلا انگار نه انگار

بخدا اگر برم یه کلمه هم حرف نمیزنم انقدر که خواهره هم بفهمه

دعوا میوفته زندگیمهیچکسم پشتیبانم نیسخانواده خودم میگن همش کوتاه بیا دعوا راه ننداز

یعنی چی همش مادر و خواهرش دنبالتون میان!! شوهرتم اصرار کنه اونا شعور ندارن خودشون!!! 

چرا هیچکس به مردای ایرانی یاد نداده به خاطره خانواده ات، زندگیو برای خودتو زنت زهر نکن ؟؟؟ 😑😑😑� ...

شوهر من که رسما ما رو فدایی اونا کرده

من نابود شدم بخدا

چجوری بخدا تو روش میگماصلا انگار نه انگاربخدا اگر برم یه کلمه هم حرف نمیزنم انقدر که خواهره هم بفهمه

اگه مصمم هستی تنها راهش اینه مستقیم به خانواده همسرت بگی ولی حتما جلوی همسرت باشه و مودبانه باشه تا راه برای گله نمونه 

یعنی چی همش مادر و خواهرش دنبالتون میان!! شوهرتم اصرار کنه اونا شعور ندارن خودشون!!!

اونا انقدر راحت برا خودشون میگردن شدیدا هم از من همه چیو قایم میکنن

حالا ما جایی بریم یا شوهرم میگه بهشون که بیان یا خودشون

دقیقا اینسری خواهرشوهرم خودش گفته به شوهرم منم میام یا به من گفت فلان زمان میرید دکتر فلان جا برا من و بچمم وقت بگیر

به اجبار براش گرفتم موندم ما خودمون تو ماشین با این دو تا چجوری میتونیم بریم اخه

هرچی به شوهرم میگم من نمیخواد زیاد ارتباط بگیرم اصلا گوش نمیده