2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الهی بمیرم مگه اون بچه خودش خواسته که بچه طلاق باشه

دقیقا مشکل من همینه، با هر کی آشنا میشم تا میفهمن بچه طلاقم شوکه میشن و خانواده شون نمیتونه با این موضوع کنار بیاد چ دائما حس میکنم شاید مشکل از منه

با احترام ب شما و کسایی ک شرایط شما رو دارن 

من پارتنرم و دوست صمیمیم بچه طلاق بودن جفتشون ب شدت ادم های عقده ای و پر از تروما بودن جوری ک انگار اون کانون گرمی ک خانواده بهشون نداده رو از طرفشون طلب داشتن

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
میتونم بپرسم تو چه سنی این اتفاق براشون افتاده بوده؟

پارتنرم ۷.۸ سالگیش 

دوست صمیمیم اوایل نوجوونی فک میکنم

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
پارتنرم ۷.۸ سالگیش دوست صمیمیم اوایل نوجوونی فک میکنم

فکر میکنم سن جدایی هم تاثیر داشته باشه من خودم ۲ سالگی بوده این اتفاق و از اون موقع با پدربزرگ و مادربزرگ زندگی کردم و فقط عشق و محبت دیدم

فکر میکنم سن جدایی هم تاثیر داشته باشه من خودم ۲ سالگی بوده این اتفاق و از اون موقع با پدربزرگ و ماد ...

اره قطعا همینطوره چون شاهد جنگ اعصاب نبودی خداروشکر