2777
2789
عنوان

تخمکگذاری وپسر زایی

107 بازدید | 13 پست

خانوما من امروز رفتم دکتر میگفت چطور میشه تو ی ماه تو سه تا اقدامداشتی مشخصه باردار نمیشی میگفت بعد از پاک شدن یک شب درمیون رابطه داشته باش اصلا تخمکگذاری اینا تو جنسیت تاثییر گذار نیست من ماه قبل فقط روز12و13و14سیکلم اقدام داشتم لطفا اگه کسی اطلاعات داره بگه این ماه چطور اقدام کنم

عزیزم من آخرین رابطم ۱۴ ۱۵ روز پیش بود و یادم نمیاد اتفاقی افتاده باشه حواسمون بوده کاملا و الان دو سه روز مونده به تایم پریودم و من استرس بارداری دارم برای همین دوتا بی بی زدم برند مدیکور و هردوش منفی شده 

میدونم باید تایم بگذره بعد بزنم ولی خواستم بدونم چند درصد میشه بهش اعتماد کرد

ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی صبر کنم تااون موقع باز نمیدونیدچ روزایی اقدامداشته باشم تاثیر داره؟

کیت بگیر بزن ببین کی تخمک گذاریته . بعدم تعداد رابطه به نظرم خیلی مهم نیس ولی روزای تخم گذاری هرشب اقدام کن 

کیت بگیر بزن ببین کی تخمک گذاریته . بعدم تعداد رابطه به نظرم خیلی مهم نیس ولی روزای تخم گذاری هرشب ا ...

ممنون ب نظرتون از شب یازده تاچهارده هرشب اقدام کنم خوبه سیکلم ۲۸روزست