2777
2789

عزیزم دروغه

نصف تاپیکای پربازدید دروغن. 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریضن؟ یه عالمه آدم نگراننخیلی ترسناکه

اره متاسفانه

من تهمت نمیزنم چون کار درستی نیس...

ولی میدونم که نصفشون دروغن. 

من از لحنشون کاملا متوجه میشم

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

ای کاش یه خبری بده حداقل من خیلی نگرانم براش

خیلی ترسناکه واقن 

من ولی هیچوقت جرعت نکردم شب بیرون بمونم انقددد میترسم اگه فرار کرده باشه خیلی دل و جرعت داشته 

کاش ی جای امن باشه حداقل

گیر ی مشت کثافت نیوفته این وقت شبی

خیلی ترسناکه واقن من ولی هیچوقت جرعت نکردم شب بیرون بمونم انقددد میترسم اگه فرار کرده باشه خیلی دل و ...

داخل این سن جو گیر میشن یه کارایی میکنن که باعث نابودیشون میشه

نمی‌دونم قضییه اون راست بوده یا نه 

ولی خواهرم مدرسه دبیرستان معاون بود وحشتناک بود خیلی از این موردها داشتن ساعت دو شب ی مادر زنگ میزد بچه م خودکشی کرده یا فرار میکردن اینا میرفتن دنبالشون واقعا این چیزا هست متاسفانه