2777
2789
عنوان

آنلاین بوده اماجواب زنگمونداد

106 بازدید | 13 پست

دوستم باهاش تماس گرفتم ج نداد اما انلاین شده ازکسایی بدم میاد ک بهشون زنگ بزنی جواب ندن من خودم اینطورنیستم حتی شرایط نداشته باشم گوشی دستم نباشه جواب زنگ ندم امابلافاصله گوشیم دستم بیفته وکارم تموم بشه یاپیام میدم میگم جان کارم داشتی یازنگ میزنم امااین ک کلابیخیال شم ج ندم انلاین شم ازنظرمن بی احترامیه آدم سردمیشه واقعا 

آدما باهم فرق دارن 

من مدلم اینجوری ک حال نداشته باشم واقعن جواب نمیدم حتی اگ آنلاین باشم

واقعا توان صحبت کردن ندارم  اما بعدن زنگ میزنم 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

من اگه یکی دوبار باشه گذشت می‌کنم گاهی آدم واقعا گیر می‌کنه حتی پیام فرستادن هم براش مقدور نیست 

اما اگه بدونم کلا برام احترام قائل نیستش روابطو کم می‌کنم 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدما باهم فرق دارن من مدلم اینجوری ک حال نداشته باشم واقعن جواب نمیدم حتی اگ آنلاین باشمواقعا توان ص ...

هرکسیوبگیری واسه خودش شخصیت داره ازنظرمن بی احترامی محضه ادم حوصله نداشته باشه نمیاد طرفوبرنجونه فوقش ی پیام ساده س ک میتونه بگه نمیتونم صحبت کنم باهات تماس میگیرم همین 

من اگه یکی دوبار باشه گذشت می‌کنم گاهی آدم واقعا گیر می‌کنه حتی پیام فرستادن هم براش مقدور نیست اما ...

قبول دارما گاهی آدماپیام دادن براش مقدورنیست درصورتی گوشی کلا دستش نباشه ن این که دم ب دقیقه انلاین شه این ینی اره من انلاینم حوصله ندارم جوابتوبدم وبنظرم هرکسی واسه خودش ی شخصیتی داره هیشکیم ازکسی سرترنیست همه یجوریم

قبول دارما گاهی آدماپیام دادن براش مقدورنیست درصورتی گوشی کلا دستش نباشه ن این که دم ب دقیقه انلاین ...

درسته عزیزم در خلقت همه برابر هستیم 

ولی گاهی واقعا آنلاین بودن هم نمی‌تونه دلیل باشه وقتی ما از خیلی چیزا بی‌خبریم ! 

حالا شما خودت بهتر می‌دونی کارش قابل چشم‌پوشی هستش یا نه ، ارزش گذشت رو داره یا نه 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
درسته عزیزم در خلقت همه برابر هستیم ولی گاهی واقعا آنلاین بودن هم نمی‌تونه دلیل باشه وقتی ما از خیلی ...

درسته ک خیلیامشکل دارن نبایدازکسی توقع داشت امااین ک بخای مدام تماس یکیو نادیده بگیری زشته وگرنه بقول شما یکی دوبار آدم میتونه خودشوقانع کنه بگه کارداشته اما مدام نه 

درسته ک خیلیامشکل دارن نبایدازکسی توقع داشت امااین ک بخای مدام تماس یکیو نادیده بگیری زشته وگرنه بقو ...

خب گلم دیگه بهش این اجازه رو نده حیفه آدمهای با قاعده و قانون مثل شما تو رابطه با اشخاصی که ساده‌ترین اصول ارتباط رو هم رعایت نمی‌کنن و دیگران براشون بی اهمیته باشن ، اونو از وجودت محروم کن کبوتر با کبوتر باز با باز ..

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4510834/خیلی-ببخشید-ولی-این-عکس-تقدیم-اونایی-که-بعد-۲۴ساعت-سین-کردن-جواب-پیامتو-نمیدن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4510834/خیلی-ببخشید-ولی-این-عکس-تقدیم-اونایی-که-بعد-۲۴ساعت ...

اسی ببین یه روزی حال الان تورو داشتم یادش بخیر ..

خب گلم دیگه بهش این اجازه رو نده حیفه آدمهای با قاعده و قانون مثل شما تو رابطه با اشخاصی که ساده‌تری ...

درسته هیچوقت این اجازه رو ب کسی ندادم حتی کسی هم اینکاروکرده شبیه خودش رفتارکردم اصن قانون درستش اینه باید توی هررفتاری باهرکسی شبیه خودش باشیم زیادیم مهربونی وسادگی خریت میاره