2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کن دوتا اقا بجای اسم خانوم اومدن خصوصیت چقد راحت اعتماد میکنید ب سایت بی در و پیکر

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

فک کن دوتا اقا بجای اسم خانوم اومدن خصوصیت چقد راحت اعتماد میکنید ب سایت بی در و پیکر

عزیزم عکسم کاملا پوشیده اس 

امروز پستش کردم توی اینستا از بس اعتماد به نفسم پایینه صدبار خواستم پاکش کنم مامانم گفت نه قشنگه 

اصلا یه عکس از خودم نمیتونم بذارم از دوربین و عکس و فیلم  فراری  ام 

سلام عزیزم صبحتون بخیر 💖 اگر یادتون باشه تو تاپیکای قدیمتون همیشه بودم 🤭🤭

تا حدودی شمارو میشناسم و وقتی میام سایت بهتون سر میزنم 

گلم بااینکه عکستون رو‌ ندیدم ولی خواهرانه بهتون میگم شما خیلی خانم خوب و مهربون و با محبتی هستید 🤩 

هرچیز مثبتی رو توی شما حس میکنم از قوی بودن شما حس مثبت میگیرم ..شک نکن که اگر برادر داشتم و نزدیکم بودید قطعا عروس ما بودید 😍😍 

انشاالله سایه پدرتون بالاسرتون باشه ، گل پسرتون عاقبت بخیر بشه و دامادیشونو ببینید گلم و همیشه حالتون خوب باشه عزیزدلم 💖💖🙏🙏😘😘💋💋