2777
2789

شوهرم اومد دید فقط گفت چیه بغض داشتم نتونستم حرف بزنم گفتم هیچی اونم رفت خوابید 

من از دست اون گریه نمیکردم دلم به خاطر چیزی گرفته بود که ربطی به اون و رابطمون نداشت اما الان ذهنم خیلی درگیر شده 

چرا نموند پیشم؟ چرا سعی نکرد ارومم کنه؟ چرا اصلا برنگشت ببینه حالم چطوره؟ مشکلی هم باهم نداریم فعلا 

خب متوجه بغضت نشده عزیزم

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بایا مغز مردا عینهو جلبکه 

خدا شاهده یعنی از همون مردی که نوبل داره گرفته تا شوهرای ما

انتظارات زیادی دارین ازشون

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

به مرا باید مستقیم بگی همه چیو....میگفتی یه کم دلم گرفته ...بغلم کن ....بوسم کن.....بوجی موجیم کن خوب شم

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

من زیاد دلم میگیره گریه میکنم شوهرم بعضی موقع ها اصن آدم حسابم نمیکنه ک بیاد داریم بده یا چیزی من فک میکنم بخاطر زیاد گریه کردن دیگه عادت شده براش

آنچه دلم خواست نه آن میشود آنچه خدا خواست همان میشود☺

مردا کنایه ی حرف رو متوجه نمیشن عشق دلم

گفته چته توام گفتی هیچی

اون از این هیچی اینو برداشت کرده ک چیزیم نیس

اون متوجه نمیشه تو توی دلت بغض داری

هرکسی از یار چیزی خواست هنگام وصال🥲                  من ب محض دیدن تو خاطرت را خواستم🤤

ببین همسرت مرده مردا خودشون وقتی ناراحتن دوست دارن کسی مزاحمشون نشه برعکس ما زتا

حالا همسر شما نمیدونه ک  حال شما با اون فرق داره

بیشتر مشکلات زن و شوهر اینه نمیدونن تفاوتاشون چیه

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم