2777
2789
عنوان

اگر زنی خونه روترک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 24 پست
زنه چرا خونه رو ترک کرده؟

دیوانه اس چون تعادل روانی نداره

میشه ثابت کرد دیوانه اس راهی هست؟

بخاطر طوطی خونه رو ترک کرده

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا ملک یا هر چیزی که هبه بشه اگر ماهیتش تغییر بکنه قابل پس گرفتن نیست .مثلا مرد خونه یه زن هدیه داد ...

زن بابام هر چی طلا بوده تو خونه رو با خودش برده 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بگذر ولش بنظرم

نمیشه خیلی پولشه

بابا فاکتور کیلویی چنده ماجنوبیم هرچی طلا دارید بدون فاکتور بیابفروش

خودمم جنوبم

میگم مطمئنم زن بابام نمیره بفروشه 

میتونیم پسشون بگیریم یا نه

شاهدم هست که اینا برای پس انداز بوده نه هدیه چون مشورت کردن قبل خرید

دیوانه اس چون تعادل روانی ندارهمیشه ثابت کرد دیوانه اس راهی هست؟بخاطر طوطی خونه رو ترک کرده

از اول دیوونه بود؟! اگه بله چرا پدرت گرفتش؟!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

از اول دیوونه بود؟! اگه بله چرا پدرت گرفتش؟!

نشون نمیداد کلا روانیه تاپیکهام بخون دیوانه اس و حسود خون همه رو تو شیشه کرده بود ولخرج و بی شعور

بخدا نکه چون زن بابامه بگم

کلا مشکل داشت

راجع به همه چیزم دروغ گفته بود میشه از این موضوع اسنفاده کرد؟ سنش شغلش همه چیز رو دروغ گفته بود دیگه اخر کار که همه کارا رو کردن حقیقت رو گفتن شغلش هم بعدا لو رفت فراش دستشویی بوده گفته مغازه داشتم فروختم مغازمو 

نشون نمیداد کلا روانیه تاپیکهام بخون دیوانه اس و حسود خون همه رو تو شیشه کرده بود ولخرج و بی شعوربخد ...

نه آبجی طلاق کاری به دیوانگی ندارن قانون میگه ببرید درمانش کنید من خودم ازدواج دومم شوهرم عصبی شکاک بود حتٱ خانوادش چندسال تحویل تیمارستان دادن ب من نگفتن بعدعقد لورفت ختآ حقوق بهزیستی می‌گرفت اینقدر مشکل اعصاب داشت هرچی دادگاه پاسگاه رفتم نتونستم جدابشم ازدواح اولم بچه دارم دلم خون بود ازبس بابچهام بحث می‌گرفت تااینکه طلاقم نمیداد لعنتی دکترنمیرفت می‌گفت شما مریض درخواست. مهریه. کردم ترس مهریه توافقی جداشدم الان ۵ماه راحت شدم 

خیلی ناراحت شدم برا خواهرت

ولی باعث همه اینا پدرته

واقعا سر چی  با ۵ تا بچه که دوتاش پیش خودش زندگی میکنن رفت با یه زن دیوونه ازدواج کرد

اینکه همون اولش دیدین نه یه غذا میذاره نه احترام و ادب بلده نه هیچی باید همون اول دکمه شو میزد 

واقعا دنبال چی بود با این زنیکه؟ دنبال ارامش یا چی

نامادریای اینجوری همینن

منکه الان ۵ سالی میشه با یه همچین عقده ایی یجا زندگی میکنم و کاملا درک میکنم که عقل اینا حتی عقل یه بچه ۵ ساله هم نیس

همش داره عقده های خودشو خالی میکنه همش توهین میکنه همش دعوا راه میندازه

فقط امیدوارم افراد مثل این ۱۰ برابر اذیتهایی که به بقیه کردنو ببینن بعد بمیرن