2777
2789

من امروز سیزده روزه از پریودم میگذره 

بتا دادم و دکترم گفت خوب رفته جلو ولی باز کمه 

فرستاد سونوگرافی 

اونجا بعد یه عالمه بررسی گفت احتمالا حاملگی خارج از رحمه

برا دکترم فرستادم گفت نه بازم صددرصد نیست ولی اگه دل درد شدید داشتی برو بیمارستان 

فردا قراره برم سونو واژینال 

دکترم گفت تا اونو ندی نمیتونم بگم خارج از رحمه یانه

ولی من هیچکدوم از علائماشو ندارم فقط گاهی وقتا یکطرفه شکمم تیر میکشه اونم جزئی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که بارداریت نرماله عزیزم

تیر کشیدن کم یکطرفه بیشتر به لانه گزینی میخوره انشالله سونوت نرماله برات دعا میکنم

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

واله منم دل تو دلم نیس سونو تشکیل قلب برم.با اینکه این هفته میدونم بالای هفت هفته هستم ولی دکترم 10خرداد برام زده مجبورم صبر کنم تا شنبه

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

درد یکطرفه شکم یا خونریزی میتونه از علائمش باشه.همانژور که گفتن تا واژینال سونو نکنین با قطعیت نمیشه گفت

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند