2777
2789

خیلی حالم بده داغونم دردسر پشت دردسر دارم دق میکنم میشه باهام حرف بزنید منم خواهرتون 

حالم خیلی بده انگار بین زمین و آسمون گیر کردم نفسم بالا نمیاد 

تو این وضع امروز هم عشقه پنج سالم رو تموم کردم بعد باید جوری رفتار کنم کسی نفهمه چیزی شده فقط خدا از دلم خبر داره  نمی‌کشم دیگه 💔

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات صلوات میفرستم آرامش بگیری 

عزیزم یاد خدا دل رو اروم می‌کنه به هر طریقی با خدای خودت حرف بزن 

و بدون حواسش هست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
به خودت مسلط باش،دنیا به آخر نرسیده

مسلطم اما تا کی خستم واقعا 

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

چرا کات کردید

دیروز بهش پیام دادم می‌خوام ک باشی خوب نیستم امروز چهار صبح تازه اومده جوابمو داده :))))

برات صلوات میفرستم آرامش بگیری عزیزم یاد خدا دل رو اروم می‌کنه به هر طریقی با خدای خودت حرف بزن و بد ...

۲۴ ساعت دارم باهاش حرف میزنم توکلم فقط ب اونه خیلی کمکم کرده شکرش ❤️

۲۴ ساعت دارم باهاش حرف میزنم توکلم فقط ب اونه خیلی کمکم کرده شکرش ❤️

عزیزم پس بزار خودش برات بچینه ک‌خوب میچینه 😘

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
زمان همه چیزو درست کن الان مجبوری امید داشته باشی

تا از این باتلاق بیرون نیام آرامش نمی‌گیرم برام دعا کن لطفاً