2777
2789

دیشب واقعا تعجب کردم فهمیدم. حتی چهره‌مم هاید کرده بودم  

خب چرااااااا؟

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

کی گفته خوشگلم؟اگر منظورت اینه تو تاپیک عکس بزارن خخخیلیا عکس موهاشو میزارن دیشبم گذهشته بود یکی عکس

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه  سنم درسته عزیزان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا همه‌قوانین ایران چرت 

حتی یه قانون امروز تصویب شده دزدا در امان هستن ما باید از خودمون مراقبت کنیم که دزد بهمون نزنه!!!!! ما دزد رو تحریک میکنیم که‌دزدی کنه

کلا قانونشون اخ تخه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
کی گفته خوشگلم؟اگر منظورت اینه تو تاپیک عکس بزارن خخخیلیا عکس موهاشو میزارن دیشبم گذهشته بود یکی عکس

اومدم عکس لباسی که می‌خواستم بپوشمو توی تنم نشون بدم, هیچ کدومشونو تایید نکرد. فکر کنم اعصابش خورد بود.  

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

اصلا همه‌قوانین ایران چرت حتی یه قانون امروز تصویب شده دزدا در امان هستن ما باید از خودمون مراقبت کن ...

وای. چه قانونی؟ اینم شانس ماست به خدا

چرا داره خب سایت ایرانیه دیگه ...واسه مردم تعیین تکلیف میکنن

اصلا به ذهنمم خطور نمی‌کرد به خدا  

وای. چه قانونی؟ اینم شانس ماست به خدا

شما به مزاح بگیر 

جدی نیس حرفم

ولی قانون هر کشور متفاوت و این در راستای امنیت شهروندان در نظر گرفته میشه بهتره بخاطر خودمون هم‌که شده قانون مدار باشیم 🌺

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
شما به مزاح بگیر جدی نیس حرفمولی قانون هر کشور متفاوت و این در راستای امنیت شهروندان در نظر گرفته می ...

هر قانونی قابل احترام نیست..هر قانونی عقلانی نیست چون اسمش قانونه به عنوان شهروند حق داریم مخالفت کنیم هیچکس حق نداره چیزیو تحمیل کنه

هر قانونی قابل احترام نیست..هر قانونی عقلانی نیست چون اسمش قانونه به عنوان شهروند حق داریم مخالفت کن ...

غیر قانون خدا

اینکه ادم به همنوع خودش اسیب برسونه، فکر و ذهنش اذیت کنه اصلا درست نیست 

یه وقتایی ما اینکار رو با حرف زدنمون یا با لباس و پوششمون انجام میدیم و به انسان دیگه ای اسیب میرسونیم

مطمئن باش که وقتی تو با پوشش کامل و حجابت به دیگری محبت نشون میدی این محبت و این دگر خواهی و این اطاعت از خداوند یه روزی بهت برمیگرده