2777
2789

توروخدا بگین😭

میشه دو تا خواسته در ازای یه چله داشته باشیم؟

منو به یه صلوات مهمون می کنین؟ ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چله ها چیزهایی هستند که سند ندارن، اما خب اصل توسل کردن خوبه. به نظرم چله زیارت عاشورا به نیت شهدا خوبه

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

خب اره روز اخر چله بیوفته تو روز ب این مهمی بده؟

حالا خوبی خاصی هم فکر نکنم داشته باشه. ولی میتونی نیت کنی از امام حسین علیه السلام حاجتت رو بخوای. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

نماز استغفار۴۰ تا زیارت عاشورا برای شهید نوید صفری

اززیارت عاشورا حاجت گرفتین شما

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

عزیزم چله زیارت عاشورا بگیر همراه نمازش فقط حضور قلب داشته باش وتمام تلاشتو بکن تو این چهل روز گناه نکنی روزای عادت هم ک نمیتونی نماز بخونی نخون فقط خود زیارت عاشورا رو بخون توسل کن ب خود امام حسین

نیتشو چجوری بگم؟اگه حاجت روا نشدم نفرینش میکنم بخدا😭من اخرین باریه با دل شکسته میخوام چله بگیرم

نفرین چرا آخه

راه برای حاجت گرفتن زیاده

من خودم با چله گرفتن ازدواج کردم

دقیقا با همون شرایطی که خواستم ولی یکم طول کشید

من زیارت عاشورا وحدیث کساء و ناد علی خوندم

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

نفرین چرا آخهراه برای حاجت گرفتن زیادهمن خودم با چله گرفتن ازدواج کردمدقیقا با همون شرایطی که خواستم ...

عزیز چله ی زیارت عاشورا ناد علی و حدیث کسارو باهم گرفتین؟

نفرین چرا آخهراه برای حاجت گرفتن زیادهمن خودم با چله گرفتن ازدواج کردمدقیقا با همون شرایطی که خواستم ...

چون خستم واقعا هرکاری میکنم ازدواجم جفت و‌جور نمیشه

دقیقا منم با همون شرایطی ک خودم میخواد میخوام ازدواج کنم