2777
2789

وای بچه ها سلام خوبید 

امروز با دوستم رفتیم بیرون بعد دیدم تو شلوغی داشت یه دختر بچه دو ساله خیلی خوشگل بدجور گریه میکرد اول فکردم مامان باباش پیشن ولی دیدم گم شده بعد چمشمون تو چشم هم افتاد داشت میومد با گریه بقلم من تا اومدم بقلش کنم دوستم کشیدم کنار ک چکارش داری ولش کن الان ماماانش میاد آلون میشه تا من برگشتم دوباره بقلش کنم دیدم یه مرده بقلش کرده خب

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

بعد گفت خانم گفتم بله گفت گم شده؟گفتم اره بدیدش بقل من گفت نه خودش بقلش کرد گفتم بریم بدمیش پلیس چهارراه گفت نه برو شما من تا مامان باباش بیاد همینجا میمونم

بعد من گفتم باشه بروز رفتم بعد قدمای دهم بودم پشیمون شدم دلشوره گرفتم برگشتم بگیرمش بچه رو نبود مرده

آخه  چطوری تو نیم دقیقه رفت آخه بهم گفت تا مامانش بیاد اینجا میمونم 

یعنی تو این ده قدم ک من رفتم پیداش کرده؟🥲🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ بچه ایو دست هیچ مردی نباید بسپریبچه بیچارهایشالا مامانش پیدا شده بوده

نمی‌دونم حالا نمیخام مرده رو هم قضاوت کنم امیدوارم مرد خوبی بوده باشههههه

من نمیخاستم بدمش تا برگشتم پشت سرم دیدم بچه رو بقل کرد