2777
2789
عنوان

چجوری عشقمونو برگردونیم❓

67 بازدید | 2 پست

خیلی مهم👇

.

.

اینو برای شماهایی میگم که نیاز به شنیدن این نصیحت دارید :

هیچوقت طوری نباش که آدم های اطرافت برن،بگردن،بچرخن و با خودشون بگن فلانی که جایی نمیره،هست!

اگر دلمون بخواد بازم برمیگردیم میریم سراغش.

طوری نشه که تورو بذارن یه گوشه که منتظرشون بمونی و اونا برن تو رابطه،از رابطه بیان بیرون،عاشق بشن،شکست بخورن یا پس زده که شدن یاد شما بیوفتن و دوباره بعد مدت ها بیان سراغت.

تو آدمی نباش که میشه آدم چندمیِ زندگی یه نفر.تو خیلی با لیاقتی،خیلی با ارزشی و خیلی قابل احترامی.

هیچوقت اجازه نده که شخصیتت رو با رفتارشون ببرن زیر سوال،نشه که بگن فلانی نشسته چشم انتظار،که شاید یه روز طرف مقابلش پشیمون بشه و برگرده بیاد سمتش.

کسی که تو رو یه بار داشته،باید قدر تو رو میدونست و تلاش میکرد تا بودی و بودش درست رفتار میکرد.

نباید به آدما اجازه بدی تو رو همیشه در دسترس و کم ارزش فرض کنن.

یا همین الان آره،یا برای همیشه نه؛آدما باید به وقتش قدر تورو بدونن،اگر ندونستن،باید تلخیِ از دست دادنت رو بچشن...!

#روانشناسی_تاریک

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

اون که رفته دیگه هیچوقت نمیاد

اگرم برگشت باید بزنی تو دهنش عنترو

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.