2777
2789
عنوان

ديگه نميدونم چكار كنم

105 بازدید | 14 پست

ديروز بعد از دو سال و خورده اي رفتم ارايشگاه موهامو رنگ كردم و لايت عروسي داداشمه نصف پول شو شوهرم داد كم اوردم بقيه شو از پول خودم دادم امشب بهش گفتم ميگه جرا رفتي به خدا خسته شدم ميگه براي عروسي نميشه ارايشگاه بري 

عکس بزار مبارکه

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب چرا پول کامل رو گفتی دیگه تو هم. 🤣🤣🤣🤣 از نظر مردا ببخشید اینجوری میگم ببخشید ارایشگاههای زنونه دزدن. پول مفت میگیرن. حالا حساب کن بگی رفتم مثلا ۳۰۰   ۴۰۰ دادم‌رنگ

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

عزیزم الان میان شوهرت رو فحش بارون میکنن .یا میگن وای من که ماهی یه بار رنگ میکنم . ببین گلم اینجور تاپیکا فقط آفت آرامش زندگی خودته. به خاطر حرف مردمی که اصلا شرایط زندگی تو رو نمی دونن.

به خدا زندگی ها سخت شده .پول درآوردن سخت شده .شاید شوهرت نداره . 

برا عروسی هم غصه نخور راضی میشه

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
خوب چرا پول کامل رو گفتی دیگه تو هم. 🤣🤣🤣🤣 از نظر مردا ببخشید اینجوری میگم ببخشید ارایشگاههای زنو ...

بهش گفتم از قبل گفت هر چقد شد مشكل نداره فقط موهاتو خراب نكنه 

ناراحت نباش دور و ور من که هر چی مرد میبینم با پول ارایشگاه زنونه مشکل داره. عادیه. خودشون میرن یه مو کوتاه میکنن ۲۵ نهایت۳۰ میدن میان. هضمش سخته که ما چه میکنیم

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
عزیزم الان میان شوهرت رو فحش بارون میکنن .یا میگن وای من که ماهی یه بار رنگ میکنم . ببین گلم اینجور ...

داره بعد از دو سال نيم كه زياد نيست تازه لباس و كفش هم نميخوام براي عروسي بگيرم 

مرد باید پای حرفش بایسته و اگر قولی داده انجامش بده و گرنه به هیچ عنوان نمیشه رو بقیه حرفهاش هم حساب کرد

مرد باید پای حرفش بایسته و اگر قولی داده انجامش بده و گرنه به هیچ عنوان نمیشه رو بقیه حرفهاش هم حساب ...

حالا بهش ميگم براي عروسي هم بايد برم ارايشگاه زشته فقط من يك خواهرم ميگه بگو داماد بده داداشم خودش اينقد خرج داره 

حالا بهش ميگم براي عروسي هم بايد برم ارايشگاه زشته فقط من يك خواهرم ميگه بگو داماد بده داداشم خودش ا ...

برای عروسی شما همسرتون پول آرایشگاه خواهر هاشون رو دادن یا خودشون دادن