2777
2789
عنوان

میل شدید به زیتون پرورده

122 بازدید | 18 پست

انقد دلم زیتون پرورده میخواد که همش ی جوری میشم 

باردارم هفته ۲۸هستم 

شدیدا دلم میخواد دیروز شوهرم خرید تموم شد امروز بازم گرفتم سفارش دادم تا اون برسه من دق خواهم کرد 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دومین باره انقد شدید ویار میکنم یبار دلم ترشی بادمجون شکم پر خواست بخاطرش چیکارا که نکردم تا صبح خوابم نبرد 

این بارم زیتون پرورده 

خیلی سخته هوس غذایی بارداری اصلا از ذهن دور نمیشه

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

چرا من اصلا هوس هیچی نمیکنم ببینم چه حسیه😢

یهو پیداش میشه من یبار تو هفته ۱۴یبارم الان دلم خواسته

من باردار نیستم ولی خیلی زیتون پرورده دوست دارم اینقدر زیاد که گاهی از این بسته بندی کوچیک رستورانیاشو میخرم خالی میخورم. ولی هیچی دست ساز سنتیش نمیشه😂

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
خودت ت خونه درست کن با گردو بیرونیا گردو خالص نمیزنن که منم دلم خواست الان

😂😂😂اره زیتون سفارش دادم باهاش خودم درست کنم رب انارم دارم

من باردار نیستم ولی خیلی زیتون پرورده دوست دارم اینقدر زیاد که گاهی از این بسته بندی کوچیک رستورانیا ...

آخه فکر کن یهو زده ب سرم ولکن نیستم باید چند دفعه بخورم تا بره 

اصلا دلم فست فود و اینا نمی‌خواد از قسمت فست فود متنفرم از اول بارداری اینجوری شدم