2777
2789
عنوان

کیا مثل من وشوهرم ولنتاین نگرفتن؟😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 143 پست

فقط ولنتاین بهاره رهنما 😅😅😅

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

من دیشب به شوهر گفتم ولنتاین مبارک😍

برگشت گفت ولنتاین چیه دیگه 😟

حالا خوبه 3ساله زنشم😀

بعد که براش توضیح دادم چیه گفت من از این قرتی بازیا خوشم نمیاد😝 

تا 11 12 شبم که سرکاره هر روز

ناهارهم نمیاد صبح زودم میره😯

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اصن هیچکاری نکردیم

نمیدونم استرس زندگیه بی پولیه چیه

ذوقشو ندارم

صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین

بخدا تو اینستا ی چرخ میزنم افسردگی میگیرم همه عکسا مال ولنتاین امشب 😢😢

اخه چرا هیچکس تو این ۲۵سال زندگیم برام همچین جشنای ولنتاینی نگرفته😟😟

ولنتاین مبارک.......بیاین خودمون جشن بگیریم

خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که میبخشد...صبورانه در انتظار خواسته ات بمان....هرچیز در زمان خودش رخ میدهد،باغبان حتی اگر باغش را غرق آب کنددرختان خارج ازفصل خود میوه نمیدهند.                   
من خیلی ناراحتم. صبح برای شوهرم پیام تبریک دادم گفت این حرفهای بیهوده زو بذار برای بعد 

براش شام درست نکن اگ حرفی زد بگو بیهوده اس شام خوردن😑

من به شوهرم گفتم ، از اون خرس بزرگا انقدرررررر دوست دارمممممم😍 برگشت گفت تو خودت خرس گنده ای 😐😒 ...

😀😁

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بیخیال گلم  من خیلی به مناسبت ها اهمیت میدم ولی این ماه اوضاع مالیمون خرابه و نتونستیم هیچی بگ ...

سرد نیس برا بستنی🤔🤔🤔

صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین