خدایا به حق محمد وآل محمد (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)
خوب آخه میوه ها تو خواب معمولا نمادی از جنسیت بچه هم هستن
فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا به حق محمد وآل محمد (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه میخای جنسیت نی نیت را بدونی به این پیج تواینستا پیام بده دقیق بت میگهtashkhis _jensiat
چند هفته؟
فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40