2777
2789

مادرم میگه کوتا کن  دلم نمیاد کوتا کنم فایده هم داره    بنظرتون حیف نیست  با مو کوتا اخه هیچ مدلی نمیشه موهارو کرد 

دل دادم و دل بستم و دلدار نفهمید .رسوای جهان گشتن و ان یار نفهمید

منم انقد موهام ریخت رفتم تا گردنم کوتاهش کردم حداقل عذاب دیدن ریختن موهام کمتر شده گفتم یکم جون بگیرن و موخوره ها کلا از بین برن 

اگه میخوای موهات پر پشت بشه یکم کوتاه کن قرص زینک پلاس بخور و یه روتین برای موهات داشته باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موهام پروفربود تاروی باسنمرفتم کوتاه کردم مدل بابینی بهترین تغییروتصمیم زندگیم بود

پشیمون نیستی مثلان اگه عروسی کنم اخه هر مدلی که بخام نمیشه 

منم انقد موهام ریخت رفتم تا گردنم کوتاهش کردم حداقل عذاب دیدن ریختن موهام کمتر شده گفتم یکم جون بگیر ...

حتما باید تا گردن کوتا کنم 

پشیمون نیستی مثلان اگه عروسی کنم اخه هر مدلی که بخام نمیشه

اصلاااااااا منم دل نمیکندم ازموهام 

۱۴سال بلندبود

همه میگفتن موهات حالت داره کوتاه کنی بدمیشه

الان میگم دیگه بلندش نمیکنم دراین حد راضیم😂

من نوک گیری میکردم سکته میکردم یهوکوتاهش کردم

بعدم الان دیگه مو اضافه میکنن بخوای شینیون کنی

بزن بره

🦋🫀

حتما باید تا گردن کوتا کنم

نه من خودم انقد کوتاه کردم چون درسم میخوندم خیل می ریخت حموم هم میرفتم طول می‌کشید ولی الان خیلی راحتم 😂

ازش کوتاه کن نه خیلی که تا گردنت بیاد نه انقد کم که اصلا معلوم نباشه کوتاهی‌ بستگی به خودت داره

اصلاااااااا منم دل نمیکندم ازموهام ۱۴سال بلندبودهمه میگفتن موهات حالت داره کوتاه کنی بدمیشهالان میگم ...

اره همه میگن ‌

نه من خودم انقد کوتاه کردم چون درسم میخوندم خیل می ریخت حموم هم میرفتم طول می‌کشید ولی الان خیلی راح ...

منم هرشب حموم میرم الان یه کیفی میکنم که نگووووو دوتا برس میکشم مرتبم😂😂😂😂

🦋🫀

نه من خودم انقد کوتاه کردم چون درسم میخوندم خیل می ریخت حموم هم میرفتم طول می‌کشید ولی الان خیلی راح ...

ممنون میترسم هیچ وقت بلند نشه گاهی میگم‌اگه‌بعد کوتا کردن پشیمون شدم چیکار کنم

منم هرشب حموم میرم الان یه کیفی میکنم که نگووووو دوتا برس میکشم مرتبم😂😂😂😂

اره  وقتی درازه  اینقد دیر خشک میشه و تا برس‌ میکشم همه گره میخورن هزار مشکل