2777
2789
عنوان

نوع خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 55 پست
شما علم آگاهی تون خیلی پائین یا هم خودتون گیر آوردین درگیر وسوسه وهوس ها پوچ گناه هستین ،یادتون نره ...

شما که علمت بالاست بدون پایین درسته نه پائین !

انقدر هم گند کاری همجنس های خودتونو پنهون نکنید یکم به استارتر حق بدید

منم زشت نیستم تعریف از خود نباشه بخدا با اینکه دوتا فرزند دارم بیرون میرم همه ی پسرهای زیر سن نگام م ...

ببخشیدا همیشه ،،مرغ همسایه غازه

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که علمت بالاست بدون پایین درسته نه پائین !انقدر هم گند کاری همجنس های خودتونو پنهون نکنید یکم به ...

شما لاک غلط گیر شدین فقط یک کلمه اشتباه تایپ دیدین! شما اژ کل جمله ام فقط هدف تون لاک غلط گیری یک کلمه شدین! این حق ها ما نداریم که شما حق میدین پس اطلاعات وحق اشتباه هم ندین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شما که علمت بالاست بدون پایین درسته نه پائین !انقدر هم گند کاری همجنس های خودتونو پنهون نکنید یکم به ...

البته سن تون الان دیدم دهه هشتاد اوج اهداف ها هستین پس شما اصلا حواستون به هیچ وجه نداشته باشین با موضوعاتی که به جنس مخالف مربوطه ،چون هدف ارتباط با جنس مخالف برای سنین شما ردیف 15 هست 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شما علم آگاهی تون خیلی پائین یا هم خودتون گیر آوردین درگیر وسوسه وهوس ها پوچ گناه هستین ،یادتون نره ...

دوست عزیز

من از اونموقع که به‌دنیا اومدم تا الان پای ثابت کتابفروشی و کتابخونه بودم.

قطعا اونقدر بلدم که بدونم کسی که به‌جای دلیل درست آوردن شروع می‌کنه به نصیحت‌های آره برو کتاب‌بخون و تو هیچی بلد نیستی که اینو می‌گی و اگه کتاب خونده بودی حتما با حرف موافق بودی و آگاهی پائین و وسوسه‌های پوچ اونم با سه‌تا کامنت کوتاه من؛ اینقدر درگیر سالاد کلمات و مغالطه‌‌ست که کتاب خوندن و نخوندنش فرقی براش نمی‌کنه الا آوردن توهم دانایی. محض اطلاع اینیم که ازش استفاده می‌کنی شخصی کردن بحث و مسموم کردن چاهه.

من دلیل منطقی و علمی خواستم دلیل اسلامی و شرعی رو هم اگه بلدی توضیح بده حداقل.

.She's somebody , not some body.  

گناه خطا اشتباه کاری به جنسیت نداره

منم همینو گفتم برو کامنتتو ازاول بخون گفتی براخانوم خیانته منم گفتم برااقام همینه ربطی به جنسیت نداره 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

دوست عزیزمن از اونموقع که به‌دنیا اومدم تا الان پای ثابت کتابفروشی و کتابخونه بودم.قطعا اونقدر بلدم ...

من لطفا دوست عزیز خودتون خطاب نکنین من جنس مخالف یک آقا هستم ،پس عالی مطالعه هات داشتین!! چه بهتر هم داشته باشین تا عمرگرانبها باعزت ، شما موضوعات کتاب های که میخوندین میشه بگین؟ بعد بگین گفتین اثبات بیارم چه عالی هم کتاب و مطالعات پس باید عمیق و درک روشن بالا داشته باشین ،شما قرآن قبول دارین ، و مطالعه های ک گفتین تاریخ هم بوده ؟ 

منم همینو گفتم برو کامنتتو ازاول بخون گفتی براخانوم خیانته منم گفتم برااقام همینه ربطی به جنسیت ندار ...

پس اگه همین گفته باشین درسته حرفتون ،و  قبول دارم حرف تون  احتیاج نیست برم کامنت ها از اول بخونم 

من لطفا دوست عزیز خودتون خطاب نکنین من جنس مخالف یک آقا هستم ،پس عالی مطالعه هات داشتین!! چه بهتر هم ...

حس می‌کنم حالتون خوب نیست. باشه جناب محترم! 

اگه اشتباه تایپی نیست بهتره بدونی مطالعه‌هات!! از اساس تو دستور زبان غلطه.

ضمنن، زمانی که کسی برای بحث مدرک می‌خواد؛ شما موظفی اون مدرک و منبع رو بدی فارق از اینکه اون طرف اصلا بلد باشه اون منبع رو بخونه یا نه.

من بايد ثابت کنم که چه کتاب‌هایی‌ خوندم که به این نتیجه رسیدم تصورات یک شخص خیانت نیست؟؟ قرار نیست این رو بهت بدم. من قرآن رو کامل نخوندم ولی اگه آیه و صفحه برام بیاری برای اثبات چنین حرفی؛ قطعا به‌عنوان مدرک شرعی ازت می پذیرم. 

من واسه بحث علمی شنیدن اینجام نه یه سری مغالطه و پیچوندن حرف. پس اگه قراره جواب بدی بايد آیه رو بفرستی جای اینکه لابد دفعه بعد بخوای مدرک دانشگاه رو برات بفرستم تا بتونی جوابم رو بدی. اگر بپیچونی این بحث کلا ضرورتی نداره و کلا هم نباید انجام بشه چون حرامه.

.She's somebody , not some body.