2777
2789
عنوان

یکی لطفا بیاد کمک

58 بازدید | 9 پست

من و دوستم النا یه دوست مشترکی داشتیم که حالا هردومون با اون طرف دیگه اونقدر ارتباط نداریم چون ادم دو بهم زنی بود پشت سرمون خیلی با هم دیگه حرف میزد یه طوری بود که انقدر دروغ  و چرت و پرت پشت سرم گفته بود که دوستم النا یه مدت طولانی اصلا بدون اینکه منو بشناسه ازم بدش میومد. خلاصه دیروز من به النا گفتم توروخدا یه نمونه بگو که چی گفته بود که انقدر بدت ازم میومد، گفت و من واقعا اتیش گرفتم انقدر حرفی که اون خانوم زده بود زشت بود منم اومدم غیرمستقیم توی استوریم انداختم به اون خانوم. الان النا از صبح با من قهره هزار جور دعوا باهام کرده که تو خودخواهی نباید اینکارو بکنی الان اون میاد به من میپره در حالی یه موقعیت دقیقا همینجوری پیش اومد ولی النا از زبون من توی روی خود طرف گفته بود اره فلانی بهم اینطور گفته که باعث دعوا شد ولی من اصلا نکردم مثل خودش . من نمیگم من کار اشتباهی نکردم عذرخواهی هم کردم ولی هنوز قهره شما بگین من چیکار کنم؟ بخدا خسته شدم همه دوستامونم طرف اونو میگیرن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم باهاش قطع رابطه کنید ادم سمی هست به اون دوستت هم بگو اون دروغ گوعه

هردومون دیگه باهاش اونطور ارتباط نداریم میخوایم به زودی هم کامل قطع ارتباط کنیم اون حرفی هم که پشتسرم زده بود قضیه پارساله