شورکولی اینا نه ها.. اصلا دوستش نداشتیم. یه جایی که واقعا غذاهاش خوشمزه باشه. یه جای معروف هست همیشه بلاگر سایه احمدزاده هس چیه اون میره استوری میکنه من دیدم اما یادم نیس. شما میشناسین؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
نه ولی همه جاشو بلدم زیاد رقتم جهانگیر هم عالیهههه تو لب اب بزن گوگل ادرسش در میاد صومعه سرا هم اگر ...
من محرم رفتم. اینایی که میگی اردشیر رو زدم بیشتر تجملات داشت انگار!! بین جهانگیر و اردشیر کدوم ؟! حالا یکی هست خیلی مشتی طوره کلی مزه شمالی هم میاره پیش غذا، میشناسی شما؟؟😫 کلا همه تو رشت میشناسنش انگار (منظورم از همه رشتیای تو اینستاس)
شما ساکن رشتی؟؟ چرا هیچکی اسم غذاخوری معروفه تو رشت رو نمیگه😫
آره ساکن رشت هستم.
منظورت از مزه چیه؟ زیتون و اشپل و .... اینا اگه هست که همه جا میارن. دیگه ایناها معروفترین رستورانا بودن که گفتیم. رستوران حسن رشتی هم هست. یا کباب مهدی
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.