2777
2789

من از بچگی تا ۱۵ سالگی همش توی بحث و دعوا های خونه بودم،قهر کردنای پدر مادر،کتک خوردنای وحشتناک که بدنم کبود میشد،تحقیر مقایسه و خیلی از این کارای مزخرف

از همون کلاس پنجم کم کم افسردگی گرفتم همون سن دارو مصرف میکردم،فقط و فقط افسردگی داشتما به خاطر اتفاقات زندگیم و اظطراب شدید ولی تا چیزی میشد بابام میگفت تو بیش فعالی داری تو مشکل اعصاب حاد داری انقدر این تکرار میشد که یه روز ۲ ساعت تمام هی تحقیرم می‌کرد داشتم آب میخوردم ایستاده تکیه دادم به اپن بهم فشار اومد لیوانو کوبیدم وسط سفره و لیوان هزار تیکه شد و اون روز حتی ااز پدربزرگمم که فکر میکردم با بابام فرق داره کتک خوردم فقط چون فشار روحی روم بود شدید و اون روز همشون میگفتن این مشکل روانی داره برین نامه بگیرین تيمارستان بستری بشه خلاصه خیلی اعصابم خورد شد فقط تنها کسی که پشتم بود و میدونست چی میکشم مادربزرگم بود که پا به پام گریه میکرد قضیه برای ۳ ماه پیشه 💔

داداشم ۱۱ سالشه و زمانی که همه چیز رو می‌فهمید به خاطر اون بحث و دعوا نداشتن و امروز میگفت من یه وسیله ۳۰ میلیونی میخوام وقتی گفتم یکم کوتاه بیا با کلی قربون صدقه گفت تو دیگه چی میگه روانی ما می‌خواستیم بستریت کنیم 

دوست دارم بمیرم حالم خیلیییی بده🫠

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی نگیر همچین حرفا عادیع بین خواهر برادر

برای منی که همه همیشه این رو گفتن بهم و مدتی نگفته بودن خیلی بد بود و حالم بد شد

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

خواهر برادی همینه دیگه منم از داداشام بزرگترم ولی ب شوخی و جدی خیلی چیزا ب هم میگیم اینا نمک رابطه خواهر برادری بعد برادرت ۱۱ سالشه نمیفهمه چی بگه چی نگه زیر دهن بزرگترا بوده ی چی شنیده تکرار کرده ناراحت نباش 

بازم داداش تو که ۱۱سالشه بچس من چی بگم که داداشم ازدواج کرده

یه باربحثمون شد باداداشم بهم گفت خدا خوب کرد که یه بچه مریض گذاشت توی دامنت و بعدش مرد اینقدرمن ناراحت شدم که تا یه هفته گریه میکردم الانم بعدچندسال که گذشته دارم با گریه مینویسم خیلی خیلی دلم شکست

انشاالله که خدا حتی به دشمنم هم بچه مریض نده و کسی داغ بچش نبینه

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

به این حرفها اهمیت نده سعی کن با تلاش و کوشش چنان موفق بشی که همه حسرتت بخورن و متوجه بشن تو مشکل نداشتی ، اونها کم داشتن و نمیتونستن تشخیص بدن 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

بازم داداش تو که ۱۱سالشه بچس من چی بگم که داداشم ازدواج کردهیه باربحثمون شد باداداشم بهم گفت خدا خوب ...

دیگه تونستی با اون داداش رابطه دوستانه داشته باشی ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

دیگه تونستی با اون داداش رابطه دوستانه داشته باشی ؟

خاک توی سرم که خیلی خانواده دوستم.. فقط همین یه داداش دارم که هممون خیلی دوسش داریم الان هم بچه گیرش اومده که اندازه بچه خودم دوسش دارم

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

خاک توی سرم که خیلی خانواده دوستم.. فقط همین یه داداش دارم که هممون خیلی دوسش داریم الان هم بچه گیرش ...

یادت باشه افراد در زمان عصبانیت رودر واسی  میذارن کنار و حرف دلشون رو میزنن . اون موقع هست که میتونی میزان عشق یا نفرت فرد رو نسبت به خودت واضح و عریان ببینی . اگر میخای دوستتو بشناسی عصبانیش کن .