2777
2789

من توی ی باشگاه ورزشی به عنوان رسپشن کار میکنم

روزهای پنجشنبه و جمعه و تعطیلات رسمی میرم سرکار

یعنی عملاََ آخر هفته هام روی هواس.

نزدیک یک سال و نیمه که درست و حسابی هیچ جا نتونستم برم چون اخر هفته ها باید سرکار باشم

بین ۸ تا ۱۲ ۱۳ روز درماه حدودا سرکارم(اینم بگم ک من روز مزد هستم روزی ۲۵۰ میگیرم)

حالا مشکل چیه؟

رئیس باشگاه از برج ۲ قرار بود افزایش حقوق هارو برامون اعمال کنه

من پارسال افزایش حقوق نگرفتم و روم هم نشد بهش بگم چرا؟...گفتم شاید چون تاره ۲ ماهه اومدم سرکار بهم افزایش حقوق نداده

امسال قبل عید بهش پیام دادم که اگر تصمیم ب افزایش حقوق گرفتید و از کار من توی این یکسال و چندماه راضی بودید لطفا منو یادتون باشه

ایشونم پیام داد که تو فرقی با بقیه نداری و حتما شامل حال تو هم میشه

حالا امروز صبح حقوقمو پایا کردن قبل عید حقوقم ۲ میلیون(برای ۸ روز در ماه) بود

الان این برج هم ک ۸ روز رفتم شده ۲ میلیون و ۱۰۰😭😭

عملا ۱۰۰ هزارتومن افزایش حقوق گرفتم و از ساعت ۵ونیم تا ۶ و نیم صب ی بند گریه کردم چون فکر میکردم حداقل ی تومن بره رو حقوقم و اصلا انتظار همچین مبلغیو نداشتم😭💔

ولی بقیه بچه ها ک ۱۲ روز درماه(۳روز در هفته)میان حقوقشون قبل عید ۸ میلیون بود و الان حتما حداقل ۸و۵۰۰ شده..

خیلی ناراحتم

نمیدونم چیکار کنم

حضوری بگم؟

زنگ بزنم؟

ویس بدم یا حتی پیامک؟

چی بگم ک نگه میخوای بیا میخوای نیا

تنها کاریه ک با ساعت دانشگام میخونه و نمیتونم کار دیگه ای برم

کمکم کنید حالم خیلی بده💔

سلام میشه به نیت امام زمان عج و به نیت حاجاتی که دارم یه حمد بخونین ؟

الهی خیر ببینین به حق امام جواد علیه السلام 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بهش پیام بده بگو ببخشید این افزایش حقوق رو با چه اساس و فرمولی به دست اوردید؟ 

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رسپشن ینی چی؟ 

من درس دارم اگه منو اینجا دیدین فحش ازاد. من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

چرا حقوق تو با بقیه همکاران انقد فرق داره دو تومن تا 8 تومن چ خبره 

من درس دارم اگه منو اینجا دیدین فحش ازاد. من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

۱۰۰ تومن دیگه بزار روش ۲۰۰ بزن به حسابش 

اعصابم خورد شد😡

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

😐ورشکست نشه 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

چرا حقوق تو با بقیه همکاران انقد فرق داره دو تومن تا 8 تومن چ خبره

نمیدونم بخدا

ن بداخلاقی میکنم ن کسی تاحالا ازم چیز بدی گفته ن خودش از دستم ناراضیه ولی نمیدونم چرا

رومم نمیشه بگگ چرا انقد فرق میزاری

چون یکی از دوستام توی همون باشگاه کار میکنه از اون فهمیدم حقوقش چقدره

حالا اگه بخوام بگن،ممکنه دوستم باهام لج کنه بگه حسادت کردی ب حقوق من

پذیرشکارای ثبت نام و اینا

بقیه چی میکنن که ۸ میگیرن تو ۲؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

اگه نمی‌خوای از دست بدی چیزی نگو 

یا بگو ببخشید میخواستم سوال کنم مبلغی که اضافه کردین 100 هزار تومنه؟ اگه گفت آره بگو پس براتون واریز میکنم همون حقوق خودم کافیه چون فکر میکردم حداقل یک تومن اضافه بشه با توجه به اضافه شدن حقوق بچها

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
نمیدونم بخدان بداخلاقی میکنم ن کسی تاحالا ازم چیز بدی گفته ن خودش از دستم ناراضیه ولی نمیدونم چراروم ...

۶ تومن خخخیلی قرقه حداقل نصفشم به تو نمیده😐