2777
2789
عنوان

در چ حالین خانوما🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 37 پست
اوه اوه ببین من خیس نمیشدم شاید اضافه وزن داری من فقط از بوی عرق متنفرم اگر کسی هم بیاد سمتم بوی عرق ...

منم به شدت حساسم بو،خصوصا الان که باردارم هستم به شدددت حساس شدم تا یکم عرق کنم میرم حموم بعد یه عده بوی عرق به کنار میبینی لباسش خیس عرقه از روش ادکلنم میزنن بجای اینکه برن دوش بگیرن مرتب بیان وااای اصلا نمیتونم تحمل کنم 

وای من یه بار مهمون براشام دعوت کردم تابستونم بود گفتم خب ۷ ب بعدمیان دیگه یواش یواش کارامومیکنم اقا ...

واویلا 😂حتما تازه عروس بودی معمولا خونه تازه عروسا خیلی زود میرن چون خیلی باحاله وسایل نو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اضافه وزن؟🤣 کمبودم دارم🤣

جدی؟پس چرا خیس میشی؟من همیشه فک میکردم لاغرا اصلا عرق نمیکنن اما وااای همین چند شب پیش عروسی دعوت بودم دختر داییم خییییلی لاغره اومد کنارم از شام سلف برداره از بوی عرقش اشتها برام نموند 😩🤦هی میخواستم بهش بگم جان ما ی درایسول بگیر باز گفتم ولش کن 😂

منم به شدت حساسم بو،خصوصا الان که باردارم هستم به شدددت حساس شدم تا یکم عرق کنم میرم حموم بعد یه عده ...

واقعا اونا دیگ زن نیستن بابا زن باید تمیز باشه مرتب باشه نه فقط زن مردا هم همینطور ببین من وقتی لباسارو میشورم نرم کننده لباس میریزم تو ماشین لباسشویی لباسا بوی بهشت میگیرن بعد ادکلن میزنم روش خیلی باحال میشه من حتی کوسن مبلام و رو تشکی مبلای راحتیم و روبالشتیا و روتختی خودمو و بچه هام هر ماه باید شسته شه قبلا دوهفته ی بار بود الان وقت نمیکنم ماهی ی بار شده وقتی کارگر میاد بعد ک شب میخوام بخوابم بوی همون نرم کننده بهم میخوره لباس خواب ساتنی هم میپوشم نمیدونی چقدر حال میکنم با خودمو تختم 😂😂