2777
2789
عنوان

در چ حالین خانوما🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 37 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره ولی بعضیا حمام هم برن بازم زود عرق میکنن.مثالش منم🥺

منم همین جوری بودم میخواستم برم بوتاکس زیر بغل بزنم اینم بگم من ب شددت وسواسی ام حتی تو ماشینم حتما باید خوشبو کننده باشه تو سرویس بهداشتیم اگر ی ذره بو رطوبت بیاد حالم بهم میخوره خلاصه از بعد کرونا شامه من خییییلی قوی شده 😂اما داروخانه بهم درایسول داد ببین عالیه عالی اصلا زود زود عرق نمیکنم من روزی سه دست لباس تو خونه ای عوض میکردم چون واقعا حساسم رو این موضوعات

تا مدتها کباب نخوردم تازه اوکی شدم 🤣

خوب شد اینو دیروز اینجا تعریف نکردی چون شاممون کوبیده بود😂😂😂😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

باور میکنی میرم بیرون و میام لباسام خیس میشن؟😭

اوه اوه ببین من خیس نمیشدم شاید اضافه وزن داری من فقط از بوی عرق متنفرم اگر کسی هم بیاد سمتم بوی عرق بده تا مدتها نمیتونم باهاش رفت و آمد کنم من نام و اسپری زیر بغل میزدم بعد تا احساس میکردم زیر بغلم میخواد خیس بشه باز میرفتم حمام از گردن ب پایینمو میشستم

ن خواهر گفتن ۸ میان غریبه نیستن🤣 و الا الان رو لرزه بودم

وای من یه بار مهمون براشام دعوت کردم تابستونم بود گفتم خب ۷ ب بعدمیان دیگه یواش یواش کارامومیکنم اقا اینا از ظهراومدن 😐😐😂اصلا یادم نمیره کابووس بود