2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پریود میشم ن عصبی میشم ن جوش میزنم ن شکمم گنده میشه حتی خونریزیمم خیلی کمه ولی مث سگگگگگگ درد میکشم الان دوتا مسکن خوردم باز درد میکنه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

من پریود میشم ن عصبی میشم ن جوش میزنم ن شکمم گنده میشه حتی خونریزیمم خیلی کمه ولی مث سگگگگگگ درد میک ...

وای منم از درد ب فنا میرم

شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ امتحان کن حتما من با اون اروم میشم

وای منم از درد ب فنا میرمشیاف دیکلوفناک ۱۰۰ امتحان کن حتما من با اون اروم میشم

اصن هیچی آرومم نمیکنه حتما باید ۲ روز کامل درد بکشم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

من پریود میشم ن عصبی میشم ن جوش میزنم ن شکمم گنده میشه حتی خونریزیمم خیلی کمه ولی مث سگگگگگگ درد میک ...

عزیزم درد زیاد تو پریودی به احتمال زیاد نشونه عفونته 

ترشحات قبل از پریودی اگر دارید مهر تایید میزنه به این احتمال 

حتما پیگیری کنید 

من خودم همینطوری بودم میپیچدم به خودم رسما از درد

عزیزم درد زیاد تو پریودی به احتمال زیاد نشونه عفونته ترشحات قبل از پریودی اگر دارید مهر تایید میزنه ...

نه دکتر رفتم چیزیم نیس ولی دردم وحشتانکی دارم

اگه خونریزیم زیاد باشه خوب میشم من درد میکشم خون نمیاد

وای منم از درد ب فنا میرمشیاف دیکلوفناک ۱۰۰ امتحان کن حتما من با اون اروم میشم

اره منم کارم به شیاف میکشید 

ولی یه درمان جدید کشف کردم😂

چایی زنجبیل سر تیم ساعت درد و میندازه 

ماساژ با روغن زنجبیل هم خوبه

ای بابا🥲 سخته اینطوری

خیلی🥲