2777
2789

واقعا نمیدونم چیکار میکنن خدا لعنتشون کنه با این وضعیت که واسمون ایجاد کرده انگار انتقام به جای امتحان اینا سطح کسی که یه منطقه محروم رو با یه آدم تو علامه حلی تهران یکی دونستن واقعا؟

امکانات حوزه ها هم به قول دکتر بهمنی در حد شعب ابی طالب 

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

کلا امکاناتشون همینطوره

زبان زمان خودمم یادمه یه ورق کامل لیسنینگ بود

باید مینوشتی

بعد صدا درست نمیومد

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیگه تا ثروت نداشته باشی اصلا ب علم نمیرسی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
کلا امکاناتشون همینطورهزبان زمان خودمم یادمه یه ورق کامل لیسنینگ بودباید مینوشتیبعد صدا درست نمیومد

کاش عین قبل مثبت بود تاثیر الان هر امتحان مستقیم اثر داره

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

الان دیگه تا ثروت نداشته باشی اصلا ب علم نمیرسی

دقیقا🥲

همینه دیگ چ میشه کرد

خیای بد بود خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه

کاش عین قبل مثبت بود تاثیر الان هر امتحان مستقیم اثر داره

یه ورشم حساب کن

دیگ فلانقدر تاثیر سهمیه و چمیدونم شهادت و جانبازی و... نیست

چون نمره نهایی رو ک نمیان بهش سهمیه جانبازی بزنن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یه ورشم حساب کندیگ فلانقدر تاثیر سهمیه و چمیدونم شهادت و جانبازی و... نیستچون نمره نهایی رو ک نمیان ...

ربطی نداره میشه تراز و مستقیم رو رتبه اثر داره ربطی به امتحانا نداره سهمیه رو رتبه اثر میزاره 

امتحان و کنکور جمع میشه بعد رتبه میده و اون دستخوش سهمیه میشه همین در عمل چیزی عوض نشده

از كتاب نبود يعني؟

سخت بود کلا زبان بیشتر یادگرفتن قاعده اس ریدینیگ های طولانی و سخت امتحان عجیبی بود برای کسی خوب بود که سال هاس زبان میخونه